Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kostasnjeve sladice

Kostasnjeve sladice

Jih katera peče, pripravlja?

Jaz sem danes spravila skupaj pravo polomijo, ki se kliče kostanjeve kocke (biskvit, masleno-smetanova kostanjeva krema, povrhu še smetana).

Polovici družine je všeč, druga polovica pa pravi, da ima okus po bruhanju.
Jaz spadam v drugo polovico.

Moram priznat, da je to moja prva kostanjeva sladica, pa da nisem še nikoli jedla kostanjeve jedi, razen kuhanega oz. pečenega kostanja.
Sedaj pa sem popolnoma razočarana.

Vsako jesen pade kostanjeva torta. Drugega pa nic kaj ne znam iz kostanjev ustvarit. 😉 A se ti ljubi recept napisat?

Lp, S

BojaMoja, pojdi na forum Prehrana in v iskalnik odtipkaj kostanjev , če še nisi bila tam. Veliko rezultatov iskanja boš dobila, se spomnim receptov izpred leta, dveh… sama pa kostanja tudi še nisem uživala drugače, kot kuhanega ali pečenega.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Ne sekiraj se, meni ni nobena dobra oz še nisem jedla takšne, ki bi bila meni všeč….. kostanj mi ne sede……. :-))

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Kostanjev pire, kostanjeva torta.
Drugače pa tudi kostanjeva juha (podobna fižolovi) ali pa ga olupiš in spečeš zraven gosi, ampak to niso več sladice.

New Report

Close