Kot bajsika sem bolj opažena
Celo življenje obremenjena s težo, posledično pa z miganjem in prehrano. Zdaj sem v poznih srednjih letih, ni mi več do stradanja zaradi nekaj kg manj. Prepustila sem se toku življenja, jem zdravo, a ne stradam. Ko grem ven se moški lepijo name bolj kot kdajkoli do sedaj, ko sem se trudila za svojo postavo in svoj izgled. Končno sem pomirjena s tem, da mi biti suhica ni namenjeno biti. Sklepam, da moški bolj kot dobro postavo opazijo zadovoljno in samozavestno žensko. Drži?
Močna in samozavestna, 21.10.2024 ob 18:41
Celo življenje obremenjena s težo, posledično pa z miganjem in prehrano. Zdaj sem v poznih srednjih letih, ni mi več do stradanja zaradi nekaj kg manj. Prepustila sem se toku življenja, jem zdravo, a ne stradam. Ko grem ven se moški lepijo name bolj kot kdajkoli do sedaj, ko sem se trudila za svojo postavo in svoj izgled. Končno sem pomirjena s tem, da mi biti suhica ni namenjeno biti. Sklepam, da moški bolj kot dobro postavo opazijo zadovoljno in samozavestno žensko. Drži?
Mislijo, da boš hitreje dala 🙂
Gre se za to kakšne občutke v njih vzbudiš, tako kot pri vseh odnosih. Zafrustrirani ljudje te živčnega delajo. Se ne počutiš ok ob njih. Veseli neobremenjeni ljudje pa te sprostijo, se fajn počutiš. In to se spomniš ko na njih pomisliš. Zato so radi okoli tebe. Ker si boljša družba kot si bila. Sploh ko smo starejši iščemo družbo, ne lutk. Če moškemu daš filing da je nekaj posebnega, da je zelo pomemben, najboljši kar si jih srečala….ti bodo iz rokice jedli :). Velja tudi za večino žensk isto. TO je razlika med ljudmi ki imajo zmožnost veliko ljudi privlačit in tistimi ki niso zmožni. En/ena lepa in zamorjena/resna/zafrustrirana vs. en/ena manj lepa, vesela, sproščena, ti da občutek da si edini v prostoru, pomemben….ugani katera bo večini ljudi bolj v spominu ostala.
Vsi uspešni ljudje ki jih poznam imajo to zmožnost. Zmožnost ti dati občutek da si edini v sobi in zelo pomemben. Zato so uspešni :). Ne samo poslovno, tudi privat.
spet se nea debela perda tolaži. noben priseben in normalen moški nima rad debelih prasic. meni ste take babe ogabne grde pa še smrdite vse pšo vrsti, tega se sploh ne zavedate. znanstveno je dokazano da imajo vse debele pedre in debeluhi zamaščena jetra in vonj, ki ga odajate skozi kožo in skozi tisti gobec je navaden smrad, okus po česnu in kislem, tega noben čik gumi ne more prikrit. skartka ogabne ste do kraja, da ne govorim kako grdo je to vidt. pfuj posrjete se pa tudi za enkamion
To glede pozitivne energije je delno res. Ljudje imamo na sploh radi pozitivne ljudi. je pa še vedno res, da ceneni lajavci raje štartajo na take, za katere predvidevajo, da so dostopne. Nasmejana, zgovorna, pa še bolj povprečnega videza, kaj češ lepšega, si bo rekel lajavec in šel v lov. Avtorica naj si ne domišlja, da je enemu takemu kaj posebna. je pač profesionalni lajavec – težak, ki je našel svojo tržno nišo. če naklada 10-im, bo ena dala, si reče.
MB838, 21.10.2024 ob 21:37
Moj bog kakšni odgovori. Ljudje kaj je z vami narobe? Vsaka ženska, ki izžareva samozavest izgleda dobro.
Zelo res, in enim ženskam prav paše kaka kila več, ne zdej, da so ful debele, ampak da so malo bolj polne ni pa absolutno nič hudega, kvečjemu je bolje.
Če bi moral izbirati med 5 kil predebelo in 5 kil presuho, bi vedno izbral tapredebelo.
Ženska lahko ma komot 10 kg čez recimo idealni ITM, če je spodaj pod špehom mišičasta in se ji na taprava mesta prime maščoba, mišice pa maščobo fino raztegnejo, naredijo taprave obline.
Recimo kakšna športnica, če 10 kg maščobe gor naloži, bo še vedno boljša mačka od ene, ki samo na kavču leži in se strada, pa ma 15 kg manj (10 kg maščobe manj in 5 kg mišic manj).
Najbolj važno pri estetiki je razmerje mišice proti maščobi. Za ženske tudi, ne samo za moške.
Jaz pa pravim, aleluja, da so debeluške(bajsike) na svetu, drgač nebi blo zanimivo. Mi kar želodec obračajo raznorazne vplivne milfice k se trudjo neki migat pa skakat, itd, da bi bile fit in suhe. Za bruhat, vam povem. Najraje pa vidim da so debeluške(bajsike) v pajkicah. To je pa balzam za moje oči.
lover35, 21.10.2024 ob 23:49
Ženska lahko ma komot 10 kg čez recimo idealni ITM, če je spodaj pod špehom mišičasta in se ji na taprava mesta prime maščoba, mišice pa maščobo fino raztegnejo, naredijo taprave obline.
Recimo kakšna športnica, če 10 kg maščobe gor naloži, bo še vedno boljša mačka od ene, ki samo na kavču leži in se strada, pa ma 15 kg manj (10 kg maščobe manj in 5 kg mišic manj).
Najbolj važno pri estetiki je razmerje mišice proti maščobi. Za ženske tudi, ne samo za moške.
Pojma nimaš o estetiki,lover si,važno,da je luknja…
1. Nisem še srečal debeluške, ki ne bi bila prijazna, pretežno ves čas nasmejana, pozitivna.
2. Izrek iz leta 1970, 1980: Bolje da ljulja nego da žulja (Bolje da ziblje, kot da žuli). 🙂
3. Ugotovitev jebačev, ki so flodrali s 100+ ženskami: Skoraj vsaka debeluška, tako pač povedo ti jebači, fuka, kot da ji je zadnjič v življenju… 🙂 🙂