Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kot bajsika sem bolj opažena

Kot bajsika sem bolj opažena

Seveda si bolj opažena, seveda si.

Odgovor na objavo uporabnika
star dec, 22.10.2024 ob 09:02

1. Nisem še srečal debeluške, ki ne bi bila prijazna, pretežno ves čas nasmejana, pozitivna.

2. Izrek iz leta 1970, 1980: Bolje da ljulja nego da žulja (Bolje da ziblje, kot da žuli). 🙂

3. Ugotovitev jebačev, ki so flodrali s 100+ ženskami: Skoraj vsaka debeluška, tako pač povedo ti jebači,  fuka, kot da ji je zadnjič v življenju… 🙂 🙂

1. a ji kaj drugega preostane ? vsi debeli ljudje se pretvarjajo, da so dobrodušni

2. kolk pirov si spil ? ponoči je vsaka krava črna

3. verjetno res 🙂 pa verjetno tud že dolgo ni dobila

Bolje da ljulja nego da žulja😁.

Ko boste v sebi našli tisto potrebno samozavest, katera vam manjka. Boste to oddajali pa če boste meli par kg preveč, al pa če boste idealne postave.

Sama sem nekoč imela 15kg več, pa nisem mela teźav s tem, da me moški ne bi pogledali in nagovorili. Sedaj sem mama. Postavo imam boljšo kot 15let nazaj moja samozavest je pa ostala ista 🤷‍♀️ zdaj ko greva s partnerjem ven pa… ima on več težav, ker je se več pogledov na meni. Vse je na vas 😉🤗

..ne, vprašanje je, kakšne moške pritegneš: zavaljene, povprečne ali “manekene”?

Veš kaj? Eno je kaj si ti misliš o sebi, drugo pa, kaj mislijo drugi ki te gledajo. Ne gledajo te vedno zato ker si jim všeč, ampak tudi zato ker se zgražajo. No, če se pa ti počutiš dobro, je pa vse v redu. Ne morejo vsi biti mladi, lepi,  postavni in pametni 😉

Na splošno se večkrat piše o videzu tukaj gor ,tako moški kot ženske .Poglejte si you tube   WHEAT WAFFLES ,IMATE TOČNO DEFINICIJO KAM GDO SPADA PO FACI IN STATURI

Odgovor na objavo uporabnika
bozomon, 21.10.2024 ob 18:46

Ravno kontra… ce je res kar pravis…

Mislijo da majo vec sans… zakaj? Ker te smatrajo kot manj privlacno. Ne kot bolj.

Jaz se strinjam. Če si urejena in daš nekaj na sebe lih vsaka budala ne bo pristopila, ker boš izgledala izvan njihovog kroga. Drugače pa probajo ker si mislijo tole bom vsaj lahko dobil na izi. Vbistu si bolj kot ne samozavesti dvigujejo ker vejo da od takih niso takoj zavrnjeni

usak se sprašuje poglej kakšno rit ima kakšen še le drek mora bit.. bajsike bruhaš kera bajsika še pa je bila privlačna lepo te prosim no?? dajte se zbudit že ljudje..to tisti nabijate keri si niste sposobni dobiti normalne ženske.. a so bile ženske tudi špeh bombe 100 let nazaj. pajade so bile ja.. to je totalno nagravžno in neokusno da ti loj in maščoba dol visi .. bruh.. pol pa še kero tako vidiš v termah pa da kozlaš no skrij se nekam za štiri stene ne pa v javnost če imaš viška sala

Jaaa, bravo. Jaz sem nehala stradat. In veš, kaj se mi je zgodilo. Pridem na obletnico in vsi v mene. Joj, a si shujšala in to full, kako ti je uspelo? Takole, začela sem  jest, imam 10 kg več. Ne vlečem se več, ko megla. Nisem bolj suha. Vendar se vam zdi privlačnejša, ker bolje zgleda in nisem več zabuhla od stradanja. Evo takole je to. Ja bolj se opazi dobro počutje, kot kosti.

New Report

Close