Kot da nisem iz tega planeta
Dva dni nazaj sem bil v termah, na bazenu. Gledam okrog sebe, mladi fantje, vse lasje na glavi, suhi oziroma normalni po teži, potem pa vidiš zraven njih oduren prašič debel od ženske. In jaz gledam pa gledam pa se čudim…pa kje jaz živim. Kaj je tok enih tipov, k bi mel lahko ful boljš, da se stiskajo tam z eno debeluhinjo k ma trebuh dvakrat večji od riti.
Kako to funkcionira v postelji? Men je nepredstavljivo da sem s tako žensko v zvezi in me dejansko (seksualno) privlači. Zato se sprašujem kako eni to zmorejo. A res zmorejo. To je skregano z logiko in naravnimi zakoni. Ne more bit lep tip z grdo debelo babo. Moški rabmo da je ženska lepa, mlada. Suh trebuh, joške, rit.
Pa ne govorit zdj da se zajebavam kaj. Resno mislm. Tut sami ste že uzuni opazili pare, ki ne gredo skupi. Razumem da je dec grd in ženska lepa. Zenske pac niso tok povrsinske (baje). Ampak da deca vidim s pujso debelo da se z njo stiska in žvali, bi ga pa najrajs na CT poslal.
Danilo Tuerek, 04.05.2025 ob 21:02
Dva dni nazaj sem bil v termah, na bazenu. Gledam okrog sebe, mladi fantje, vse lasje na glavi, suhi oziroma normalni po teži, potem pa vidiš zraven njih oduren prašič debel od ženske. In jaz gledam pa gledam pa se čudim…pa kje jaz živim. Kaj je tok enih tipov, k bi mel lahko ful boljš, da se stiskajo tam z eno debeluhinjo k ma trebuh dvakrat večji od riti.
Kako to funkcionira v postelji? Men je nepredstavljivo da sem s tako žensko v zvezi in me dejansko (seksualno) privlači. Zato se sprašujem kako eni to zmorejo. A res zmorejo. To je skregano z logiko in naravnimi zakoni. Ne more bit lep tip z grdo debelo babo. Moški rabmo da je ženska lepa, mlada. Suh trebuh, joške, rit.
Pa ne govorit zdj da se zajebavam kaj. Resno mislm. Tut sami ste že uzuni opazili pare, ki ne gredo skupi. Razumem da je dec grd in ženska lepa. Zenske pac niso tok povrsinske (baje). Ampak da deca vidim s pujso debelo da se z njo stiska in žvali, bi ga pa najrajs na CT poslal.
Aja, dedec je pa lahko grd ali kaj, ženski mora bit pa vsak v redu, ce ne je nekaj narobe z njo, daj odhebi s temi patriarhalnimi muslimanskimi izlivi…
Anonimno 6564, 04.05.2025 ob 21:04
Jah, mu že paše.
Sicer pa samo onadva vesta ali sta kompatibilna ali ne
Študiram zakaj gre. A so une ta hude/fine tok nedostopne smrtnikom, da pol normalni fantje končajo z bajsami.
Tak občutek dobivas (k to vids), da dans zgleda ce kot mosli hocs normalno zensko, mors ful kriterije spustit glede videza.
Kako kdo izgleda, je samo okvir slike. Mene bolj privlači, kaj mi slika pove. Če to primerjavo prenesem na ljudi, me privlači vsebina, človekova globina, pa kaj izžareva in če je to izžarevanje kompatibilno z mojo energijo. Sam izgled mi ne pove čisto nič, ker dokler ne odpre ust, je zame prazen list papirja.
Danilo Tuerek
zato ker so to kvazi nabiladni , kvazi alfa samci. v resnici pa so feminizirani od mamic ločenk, samohranilk, luzerji. alfa samec si najde suho, lepo, nežno, tiho, voldjivo, prijano,umirejno, postvno, pametno, skrbno, punco.
razvajenček ki igra alfa samca, pezfetek pa sdi najde drugo mamico. ukazovalno možačo. ker rabi vlke joške da pupa pri mamici. da dobi luliko ko ona dovoli. ker je gnoj. vedno je tko. kako lepi, nabildani, nakvihtani fanti, mladeniči, imajo debelajse. neki taki bolj srednji pa imamo sexy punce. ženske no. dobro saj se seveda najde izjema ko ima kak temn visok na steoridih, lušn im kako k hudo pizdo. ampak pač to zdaj ne šteje pod to. tko je od nekdaj, ne sma zdaj. sam zdaj si postal pozoren, ker je veliko več teh pezdetov moških. ki so vzgojeni od mamic samohrnailk, smrdljivih ločenk nesposobnih.
izgled, 04.05.2025 ob 22:42
Kako kdo izgleda, je samo okvir slike. Mene bolj privlači, kaj mi slika pove. Če to primerjavo prenesem na ljudi, me privlači vsebina, človekova globina, pa kaj izžareva in če je to izžarevanje kompatibilno z mojo energijo. Sam izgled mi ne pove čisto nič, ker dokler ne odpre ust, je zame prazen list papirja.
Mah ni čist tako. Vsi smo vizuelni ljudje, mene bi tako zmotilo da bi bil predebel da s takim ne bi mogla biti, pa je lahko čudovit karakter. Lahko je ta moški/fant zakompleksan, da ga je taka očarala.
Kot da nisi s tega planeta?. Kaj hočeš povedati s tem?.
Da tako žariš od lepote, da bi obsijal z njo našo Zemljo?. Pa pizda, sej se vsi ukvarjate samo z drugimi. Avtor, dej poglej sebe.Kaj te briga, če se en tam stiska z vampom debelejšim od riti.Vsi več veste o drugih kot o sebi, majku vam. Sej je en prej gor lepo napisal. Manj se ukvarjaj z drugimi.