Kot odvetnica sem pripravila pravno mnenje v zvezi z obveznim nošenjem mask v razredih.
Pozdravljeni,
Kot odvetnica sem pripravila pravno mnenje v zvezi z obveznim nošenjem mask v razredih.
Če ga kdo potrebuje naj mi napise svoj e-mail na ZS.
Lep vikend vam želim.
Brigita Petek
Koliko je spravila v žep???
Ajde operirajmo z vsemi podatki!!
[/quote]
Imaš njen facebook, vprašaj njo pa javi.
Vse kaj delim preveri, kaj meni pišeš?
Maš internet, googlaj.
Tu imaš tudi marsikaj zastonj, idi trolaj mamu.
https://gustirnagusti.wordpress.com/2021/03/06/za-solo-brez-mask/
Kopirano
Pozdravljeni vsi skupaj.
Renato je treba podpret!
Vsaj pred eno šolo se zberimo v gruči, kot starši!
Vsi, ki utegnete 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} sodelovat, se prosim javite meni oz. Renati.
Od danes naprej, bomo na vsak njihov nespametni odlok, odgovorili z DRŽAVLJANSKO NEPOKORŠČINO.
P. S; ni potrebno lajkat, niti komentirat, hvala!
Renja Renata
Ne vem kako bo z vami… Jaz sem se odločila… V ponedeljek gresta moja sinova v šolo z listom papirja na katerem bodo moji odloki, moje zahteve in moj podpis…. Jaz sem njuna mami in o mojem otroku en narcis ne bo odločal
Istočasno bom zahtevala podpis tako ravnateljice, psihologinje in razredničarke, ki bodo podpisale odgovornost za morebitne posledice, oziroma obolenja . V kolikor tega ne bodo podpisale(kar že vemo, da ne bodo) bosta odšla iz razreda domov.
Sama bom pred OŠ France Prešeren v MB od 8 h do 10h protestno …. Ko je DOVOLJ JE DOVOLJ…. V PONEDELJEK PA GREM ŠE NA PIJAČO NA Ptuj . Še kdo?
Ker ste oktobra izsilili, da ni bilo mask v razredih, so morali zaradi preveč okužb zapreti šole. Potem ste izsilili odprtje šol. Odprli so jih, a ker je epidemija, je treba med drugim nositi tudi maske. Ampak ne, zdaj spet cepetate! Upam, da vam bo tista pravnica dobro zaračunala!
Ste le glasna manjšina, večina nas je odgovornih in spoštujemo ukrepe in naveličali smo se, da so zaradi vas, odraslih, zaradi covida ogroženi naši otroci.
Tako kot ste si izmislili, da vas ob cepljenju čipirajo, je isto vaša izmišljotina, da maske povzročajo bakterijsko pljučnico!
Tudi jaz bom zahtevala odgovornost za morebitne posledice, oziroma obolenja s covidom, če bo ravnateljica dovolila, da so otroci v šolah brez mask!
Najprej ste izsilili, da gredo vaši otroci v šolo, ker se jim doma dela taaakaaaa škoda (najbrž res pri vas, nezrelih starših), zdaj bi jih pa odpeljali iz šole, ker ste si izmislili, da vaši sončki pa ne bi nosili mask. Bi se prijavili na pregled k psihiatru? Mogoče bi pa znal pomagati?
Tudi jaz bom zahtevala odgovornost za morebitne posledice, oziroma obolenja s covidom, če bo ravnateljica dovolila, da so otroci v šolah brez mask!
Najprej ste izsilili, da gredo vaši otroci v šolo, ker se jim doma dela taaakaaaa škoda (najbrž res pri vas, nezrelih starših), zdaj bi jih pa odpeljali iz šole, ker ste si izmislili, da vaši sončki pa ne bi nosili mask. Bi se prijavili na pregled k psihiatru? Mogoče bi pa znal pomagati?
[/quote]
Ti rabiš psihijatra če misliš da je normalno nataknit nekome otroku coto na usta cel dan, skregana si z inteligenco do bola.
Ne veš kaj sploh pomeni beseda virus, niti kaj je virus niti da ni nikoli bil izoliran ni dokazan, samo blebečeš ( ponavljaš) tisto kaj vsi blebečejo brez da bi karkoli raziskala sama in se res potrudila razumet kaj je res kaj ni res. Je tako teško sledit denarju? Vse odgovore dobiš v enem dnevu.
Kje maš zdrav razum in občutek kaj je prav kaj ne, slediš je-be-ni neumni množici ko je-be-na ovca neumna. koji ti je k…c?
Ni blema, še vedno ji lahko piše kdor želi
https://www.facebook.com/brigita.petek.756
Ti rabiš psihijatra če misliš da je normalno nataknit nekome otroku coto na usta cel dan, skregana si z inteligenco do bola.
Ne veš kaj sploh pomeni beseda virus, niti kaj je virus niti da ni nikoli bil izoliran ni dokazan, samo blebečeš ( ponavljaš) tisto kaj vsi blebečejo brez da bi karkoli raziskala sama in se res potrudila razumet kaj je res kaj ni res. Je tako teško sledit denarju? Vse odgovore dobiš v enem dnevu.
Kje maš zdrav razum in občutek kaj je prav kaj ne, slediš je-be-ni neumni množici ko je-be-na ovca neumna. koji ti je k…c?
[/quote]
Epidemijo imamo in maska je tako enostavna rešitev za dokaj dobro zaščito pred virusom. Ne zavijaj sončkov v vato! Naj se nauči, da se mora za dobro družbe malo prilagoditi in malo potrpeti, da nima samo pravic. Ti pa tudi, ker tudi pri tebi starši niso vzeli te lekcije.
Epidemijo imamo in maska je tako enostavna rešitev za dokaj dobro zaščito pred virusom. Ne zavijaj sončkov v vato! Naj se nauči, da se mora za dobro družbe malo prilagoditi in malo potrpeti, da nima samo pravic. Ti pa tudi, ker tudi pri tebi starši niso vzeli te lekcije.
[/quote]
Najbolj smešno pa je, ko blesavo multinično prizadeto pametuje o zavijanju v vato in hkrati zagovarja nagobčnike.
Kaj pa so nagobčniki drugega kot zavijanje v vato ?
Aja, saj res. To ni zavijanje v vato, to je zavijanje v plenico. 😀
Res, ko berem takšno blesavo multinično prizadeto, se ne čudim, da se mafija norčuje in posmehuje, da je narod glup.
[/quote]
Jaz sem neprilahojen.
Zdravo pamet ljubim, inteligenca mi je svetinja.
Ne sledim množici.
Ti se kr prijahajaj, jaz se bom boril kontra prilahojem.
Srečno.
Inteligenca nič ne stane, uzemi jo.
Informiraj se malo o tvoji uradni teoriji o “virusih”.
Ne ponavljaj kot papiga.
Sledi denarju.
To je vse.