Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Kot sem povedal ze marca lani

Kot sem povedal ze marca lani

Takrat ste mi zadevo zbrisali ces da sirim paniko. In nekateri bedaki so mi grozili s prijavami. Moj iq je 140. Napisal sem, da tega kmalu ne bo konec ce sploh kdaj, ker korona virusi bodo mutirali in cetudi bo cepivo razvito bo lahko nov sev na katerega cepivo ne bo ucinkovalo. In natancno to se dogaja. Napisal sem se, da sem osebno preprican da gre za popolno biolosko orozje, kateremu je stvarnik dal v dnk zapis, da mutira v natancnih casovnih intervalih. To je se en zapis ki bo sel mimo vas pa briga me, jaz sem svojo biblioterapijo opravil.

Se strinjam z avtorjem.
V farmacijo grejo ljudje najbolj pokvarjenih značajev, željni nadvlade nad drugimi, brezobzirni, zato pa sposobni uresničiti zamisli, ki jim prinašajo nepredstavljive dobičke. Nagrabljen kapital jim je omogočil uresničitev pošastnega načrta, kot smo mu priča.
Zavedanje o tem, da medicina danes pomeni v prvi vrsti dobiček izvajalcem in ne zgolj dobrohotno pomoč bolnikom, nas vodi do spoznanja, kaj je resnica p(l)andemije: GRE SAMO ZA POSEL…

Ne vem no, poznam nekaj farmacevtov, ki so čisto normalni ljudje, s povprečnim standardom. Mogoče so pa reptili??

Za tiste, ki ste vse vedeli in vse “pravilno” napovedali. A lahko tu napoveste še številke za loto pa za kater dan naj igram, pa še za finance kako bo, pa še zdravje in ljubezen me zanima, kako bo. Hvala. 🙂

Tale tvoj iq:)

Prebral kar si zapisalo! Samo decimalka ti manjka pri IQ-ju!

Prebral kar si zapisalo! Samo decimalka ti manjka pri IQ-ju!
[/quote]

dej nehi se sramotiti tle in kot ti je JJ napisal da ne delaj sramote SDS
Tvoja Kopriva!

Če ti zvezde niso namenile bogatega zadetka na lotu, ti nobene številke ne bodo pomagale.
Jaz sem konec 2018 rekla, da bo leto 2019 pesem proti letu 2020 in da bo leta 2020 veliko pritiska in prisile, podobno kot v vojnem stanju. Komentarji so bili, da nimam pojma, ker ne grem v detajle. Zato si v prihodnje napovedujte sami.

Tudi sama skoz to govorim in tudi vsi ki jih poznam, ne podležemo temu nategu, ki traja že eno leto in bo trajalo dokler vse ovce ne bodo pocepljene in pocrkane. Tako pač bo in ostali bomo samo mi zdravi in razumni ljudje. Mogoče je pa to point vsega natega ane. Stari in bolani so samo v nadlogo, tako razmišlja svetovna elita.

Tudi sama skoz to govorim in tudi vsi ki jih poznam, ne podležemo temu nategu, ki traja že eno leto in bo trajalo dokler vse ovce ne bodo pocepljene in pocrkane. Tako pač bo in ostali bomo samo mi zdravi in razumni ljudje. Mogoče je pa to point vsega natega ane. Stari in bolani so samo v nadlogo, tako razmišlja svetovna elita.
[/quote]

Uau, sami vsevedi in sodobne babe Vange se oglašajo.
Vsi vi boste (od)rešili svet.
Velik poklon in plosk, plosk.👏
Sedaj pa napeto čakam, kaj vse se bp uresničilo.
Ob letu osorej, pišite ponovno.
Nič prej. Škoda besed 😇

Tale tvoj iq:)
[/quote]

To se samo zdi tistim, ki imajo nizkega. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To se samo zdi tistim, ki imajo nizkega. 😉
[/quote]
a misliš mogoče MAJHNEGA pa zajebanga?

New Report

Close