Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kot ženska pričakujem, da račun v restavraciji plača moški

Kot ženska pričakujem, da račun v restavraciji plača moški

časi so žal takšni, da vsak sam plača tisto kar je naročil. 🤗 Če pa nimaš denarja pa bodi doma.

Odgovor na objavo uporabnika
ženska899, 07.04.2025 ob 18:13

brez pardona, samoumevno.

Ne hodim pogosto po restavracijah ipd, ampak ko grem,  pa ni debate kdo plača.

Tisti, ki ima s tem probleme, pač ni moj rang.

A nisi kao enakovredna moškemu. Še ti se kdaj izprsi pa plačaj ali pa ne seri in spokaj za štedilnik pa metlo v roke gnida babja nedofukana

Na monu se oglašajo le še dinozavri od starih bab, suhih sliv so, brez stika z realnostjo leta 2025.

Anonimno 1434, 07.04.2025 ob 21:26

Na monu se oglašajo le še dinozavri od starih bab, suhih sliv so, brez stika z realnostjo leta 2025.

1434, imam 35 let, nisem stara baba, nehaj zaliti.

In kaj naj bi bilo narobe s tem? Živeli smo precej bolje in imeli smo pošlihtano v glavah. Nismo komplicirali, nekaj bluzili tjavtridni, se iskali do 40 in čez. Kot študentje smo dali denar na kup in se je pilo, jedlo ter žuralo, nihče ni prešteval in delil. Spoznavali smo se v živo, ni se nam bilo treba ponujati po nekih portalih. Vse je teklo spontano in lahkotno.

momčilo, 07.04.2025 ob 18:34

jaz isto to pričakujem v gostilni od moškega. 😊😊😊😊😊

Ok, kaj pa moški potem pričakuje od tebe. Nič ni zastonj.

Kot moški pričakujem, da daš noge narazen za golaž, pir in sladico!

Tudi meni je trapasto pol pol. Osebno nimam takih tezav, ker s tujim moskim sigurno ne grem na kosilo. Take stvari se pocne z nekom, ki ti je naklonjen in obratno. Da se imas fajn in uzivas v hrani in dobri druzbi. Enkrat placa on, enkrat ona. Ta feminizem in kontrafeminizem je presegel meje normalnega

na dejtih moški plača vse. sploh s kakimi ljubicami. pri poročenih, pa se neke osnovne fiksne stroške mora deliti. Mož pa mora še naprej večinoma častit. Žena pa vsake tolko simbolično.

Na kosilu ali večerji sem bila že  parkrat, z različnimi moškimi, pravimi, sposobnim moškimi in tudi s kakšnim, za katerega se je izkazalo, da je luzer.

Samo to vas bom vprašala: uganite, kdo komplicira glede plačila…😄😄😄

Ena pametna in lepa, 08.04.2025 ob 08:08

Na kosilu ali večerji sem bila že  parkrat, z različnimi moškimi, pravimi, sposobnim moškimi in tudi s kakšnim, za katerega se je izkazalo, da je luzer.

Samo to vas bom vprašala: uganite, kdo komplicira glede plačila…😄😄😄

komplicira luzer, ta sposoben al te hoče nategnit ali pa vidi da si kura, ti plača, sam da se te skine s qrca, ker te prebere da ti je to od vsega najbolj pomembno. Drugače pa ja vsak normalen moški bo plačal dejt, če gre za osebni interes do osebe.

Ko sva bila še fant in punca je vedno hotel on plačevat, ma dal bi mi vse kar ima, pa ni bil bogat. Takrat sem vedela, da je to moški zame. Pa ne zato ker plača, ampak zato ker sem ga prebrala kot odprto knjigo- za “grobo” zunanjostjo se je skrival moški, ki bi mi dal zadnji kos kruha in bi bil on lačen. Če to ni ljubezen, kaj je pol ljubezen? Od tega so minila desetletja, zdaj sva že babica in dedek. Kar je moje je njegovo in kar je njegovo je moje, kar je najino bo nekoč od najinih otrok in vnukov. Poročiš se s tistim, ki te ima rad.

Vi ste zgrešili bistvo. Ne gre se za to, kdo plača in kdo ne. Gre se za to, da tukaj ne gre za make love in bed ampak za to, kdo je komu naklonjen. Ne zahtevaš kdo plača in kdo naslednjič, ker ni poanta. Vsak zase to ni prijateljstvo niti gesta, ker potem je bolje, če je vsak zase za mizi. Tisti, ki je zadovoljen s družbo itaq želi plačat, ker naslednjič bo  drugi dal  za kosilo.

Polna usta so vas enakopravnosti, 50%, 50%, ko je pa treba plačat je pa to 100% moško delo.

Ko je treba kopat premog, šraubati mašine je to 100% moški…

Dajte se že odločit kaj želite, ne samo izbirat, to bi, to pa nebi. Na koncu bo leta 3600 še moški moral rodit.

Avtorica in tiste, ki razmišljate podobno, ste pač kurbe.

Kurbam se plača, za to da se nekaj dobi od njih.

Mnogi moški raje grejo k prostitutkam in raje zapravijo denar za njih, kot pa da ga bi zapravljali za vas kurbe. Saj so prostitutke bolj dostojne od vas kurb in je tam posel jasen.

Raje pač plačajo prostitutkam, kot pa, da bi trpeli kurbe kako se preseravajo na pijačkah in večerjah. Škoda živcev.

Ti časi so mimo.

ah dej ,ne mi rect da komplicirajo sposobni moški…

za pametno pa lepo

zeloodvisno02, 08.04.2025 ob 09:20

ah dej ,ne mi rect da komplicirajo sposobni moški…

Pač ne komplicirajo, ker hočejo da jim kurba da. Zato pa so sposobni.

Bolj preprosto, 07.04.2025 ob 21:44

In kaj naj bi bilo narobe s tem? Živeli smo precej bolje in imeli smo pošlihtano v glavah. Nismo komplicirali, nekaj bluzili tjavtridni, se iskali do 40 in čez. Kot študentje smo dali denar na kup in se je pilo, jedlo ter žuralo, nihče ni prešteval in delil. Spoznavali smo se v živo, ni se nam bilo treba ponujati po nekih portalih. Vse je teklo spontano in lahkotno.

Saj kje pa misliš, da se zdaj spoznavaš. Preko spleta lahko navežeš kontakt, osebo pa še vedno spoznaš v živo. Tam si še vedno lahko kreten ali no.1.

razlika med kurbami in prostitutkami, 08.04.2025 ob 09:01

Avtorica in tiste, ki razmišljate podobno, ste pač kurbe.

Kurbam se plača, za to da se nekaj dobi od njih.

Mnogi moški raje grejo k prostitutkam in raje zapravijo denar za njih, kot pa da ga bi zapravljali za vas kurbe. Saj so prostitutke bolj dostojne od vas kurb in je tam posel jasen.

Raje pač plačajo prostitutkam, kot pa, da bi trpeli kurbe kako se preseravajo na pijačkah in večerjah. Škoda živcev.

Podpis. Zgoraj zapisano še kako drži.

@avtovleka Res je, moški rod se prebuja.

Jahman, 08.04.2025 ob 15:02

@avtovleka Res je, moški rod se prebuja.

Jahman kaj tebi ni jasno? Zapis zgoraj je predvsem feministične narave. Ti pa naj bi bil antifeminist. Prave svobodne in enakopravne ženske, brez problema plačajo moškim pijačo. Zato ker so moškim enake.

Tisti ki plača, tisti vodi. Denar je moč. Moški kupuje žensko. Ženska je kurba, kot zgoraj piše. Ničesar ni feminističnega v položaju kurbe.

Zato pa redno naletim, ko grem zvečer na lepše, na šokirane američane, ki ne morejo razumeti, da jim Slovenke plačajo pijače, pristopijo k njim in jih ogovorijo. Mi povejo, da v Ameriki še nikoli ni ženska pristopila k njim, kaj šele, da bi jim plačala pijačo.

Nato jim razložim, da smo tu imeli socializem, da so tu ženske bolj enakopravno plačane kot v ZDA, da jim moški več pomagajo pri otrocih in gospodinjstvu. Da gospodinj, ki ostanejo doma skoraj nimamo. Da so naše ženske feminizem osvojile že davno pred Američankami.

Da si bolj počasen sem že ugotovil, toda da si pa ravnokar pritrdil feminističnemu komentarju, je pa smešno.

Počasen boš ti, ko te iznakazim. Jaz sem vedno podpiral, da se plača 50/50.

Jahman, 08.04.2025 ob 15:19

Počasen boš ti, ko te iznakazim. Jaz sem vedno podpiral, da se plača 50/50.

Ej butelj, jaz KOKI sem pisal pod vzdevkom “razlika med kurbami in prostitutkami” in ti bebček, si ravno pritrdil mojim pogledom. 😅

Res si počasen.

Mogoče pa nisi počasen in si le pravi feminist?

New Report

Close