Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kot zmerej

Kot zmerej

… samo da mene ni tuki… vi nardite… kažin. Sej … počasi se bom navadil tud na to 🙂 čeprov.. važno je, da dogaja 🙂

lep večer vsem skupi in… lepo noč 🙂

Lep dan frend!
Sem čutil dans eno potrebo,da moram bit dežurn namest tebe.
Upam,da mi je na nek način uspelo.
Dobro jutro!
😉

yap , bil si prijeten sogovornik.
Tkole , zdej moram it spat , ker sem tkooo zaspana da sploh res ni ):
Komi še gledam..
pozdravček še janiju (cmoka mislm *) k sploh ne vem kje je danes bil…
nočko vsem

tkole zaspana že doug nism bla..

Gut najt!end slip uel!end drim samting abaut mi!
😉

Ponoči ga sračkate,zjutri ko je treba vstat je pa tema……jep Jutro….pa še lepši dan….:)))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Eh, Jani Jani, tako je, kadar ni gazde kod kuče. Ko muce ni doma, miši plešejo. He, he, he, ker pa tukaj ni miši, smo se v ples spustile z zajčkom. Tako! Lep dan ti želim.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

sicer res nisem bral vsega ker je preveč, ampak.. vem da si biznis dobro zrihtal :)))

dobro jutro tudi tebi!!

jutr zajček in.. upam da si se zdej naspal in da je… cajt za ustajanje :)))

no jaz sem včeraj mel nekaj službenih obveznosti in me od 8. ure ni blo več tukaj na delovnem mestu 🙂

cmoka zajčku!!

p.s. spuci mail 😉

ooooooooooooooooooooo muca :)))))))

jutro lepo tud tebi :)))

men je prou všeč, da tud takrat plešete, k mene ni tuki :))))

jutro lepo tudi tebi Marija!!!

Ojej Jani , cmOOka posutega z cimetom..
Ne boš verjel , zaspana ku soproga od medija , sem hotla it spat , pa ni šlo…sem se potem spravila v posteljo okoli 02.00
Šlo ni , ker sem imela še pesa za peljat pa sem se prebudila čist potem:)) pa sem mau gledala tv nek fajn poučen film na hallmarku …pa tko..
Serm se mislila zdejle ti upirat pa pritoževat , ampak sem ugotovila , da so mi dejansko res preko noči zabasali kaslc ljudje ki so v nočni izmeni.
Zdej sem zbrisala , pa maš plac za jadrat z menoj:))))))))))))))))))
No greva???:))))

New Report

Close