kovček
Pozdravljene!
Mene pa zanima kaj vse se znajde v vašem kovčku ko greste na dopust? Moj je tako nabasan da ga komaj zaprem:))))))))))))))))
Kaj pa ve, znate vzeti le najnujnejše???
Ni šanse! Moram za vsak slučaj nabasat not vse možne majčke, pa tak in drugačen šampon, ves make up, ki ga premorem, pa skoraj vse kreme (nazadnje pa uporabljam samo eno), tudi kar se jakn in raznih srajc ter bluz tiče ni dovolj samo ena ali dve,… Na koncu pa zmeraj preklinjam, kaj mi je bilo potrebno vse to jemat.
Aja, nazadnje, ko sem šla na dopust, mi je fant rekel, da najboljše, da kar nabavi kak tovornjak, pa bom cele omare naložila in bo mir. :-))) No, ponavadi vzamem še tudi kakšno knjigo, pa svoj dnevnik,…
Oj,
tole pa je vprašanje za ženske, a? Večn problem, kaj vzeti sabo.
1. Kozmetični kovček nabasan do vrha z vso možno kozmetiko, elstikami, špangami, nakitom itd… Vse možne ure, za v vodo, za zvečer, za čez dan…
2. Obleke praktično vse ki jih imam – imava.
3. Za čevlje imava poseben kufer
4. Vse mogoče revije zadnjega tedna preden potujeva, par debelih knjig, križanke, Lonely planet-e (tja kamor potujeva)
5. Pa še eno torbo s fotoaparatom, kamero, telefoni, dlančnik, računalnik…
6. Še en kufer s torbicami,
Uglavnem midva se opremiva do nule. Mam pa srečo, ker je moj dragi tak kot jaz in nama pokanje ni problem in nikoli nič ne pizdi k vlačim sabo vse možne stvari.
Brina
Forum je zaprt za komentiranje.