Kovid na repeat
Tudi pri nas je bil pogoj na jobu, a sem necepljena in temu primerne financne posledice. Ves cas zdrava. A ce bi vsi naredili kot jaz, bi bilo prisile konec v 3 mesecih, ker bi vse firme ostale brez kadra. Noben ne razume, da posameznik ne more veliko, mozica je pa kot reka, ki podira mostove. Sicer se zgornji simptomi pojavljajo tudi pri gripi.
Naj dodam, da so pri nas v 4 mesecih umaknili pogoj in so nas klicali nazaj, ce smo zainteresirani, da se vrnemo, ker so jim tisto jesen cepljeni zbolevali po tekocem traku. Najbolj mi je bilo v uteho, ko je med prvimi zbolela dobro precepljena direktorica operative, ki jo je dobro vrglo za dva teda. Ampak to je bilo v redu, saj je bila cepljena, Njim je bilo dovoljeno.
Kovid-na-repeat, bojanambrozic.com, opisuje kovid-na-repeat, dolgi kovid, ampak ne, oni se nočejo preštet: cepljeni-necepljeni.
Neee, to pa že ni od cepiva, to je dolgi covid, in potem opisuje stanje človeka, cepljenega s kovid cepivi (1x Džonson + 1x Fajzer), ki je non-stop bolan.
Ampak neee, cepivo pa že ne, to je bolezen dolgi covid. Vse drugo, samo cepivo ne.
LONG COVID = LONG VAX.
Indoktrinacija teh ljudi je neverjetna. Po zastrupitvi s kovid cepivi gre potem kupovat še eksperimentalna zdravila ( od Fajzerja ), zdravila za dolgi covid, po katerih je še bolj bolan.
Ker dolgi kovid ne obstaja, obstaja samo Long-Vax.
bububububu, 01.08.2024 ob 15:46
Tudi pri nas je bil pogoj na jobu, a sem necepljena in temu primerne financne posledice. Ves cas zdrava. A ce bi vsi naredili kot jaz, bi bilo prisile konec v 3 mesecih, ker bi vse firme ostale brez kadra. Noben ne razume, da posameznik ne more veliko, mozica je pa kot reka, ki podira mostove. Sicer se zgornji simptomi pojavljajo tudi pri gripi.
Lepo napisano glede moči enotnosti. Si velja zapomniti za naslednjo epidemijo, če nas bodo spet izsiljevali.
Pri nas v oddelku že dva manjkata. Potrjeno kovid. Oba cepljena. Glavna promotorka cepljenja pa je pri 40. na zdravilih za pritisk in še nekaj, prej pa je bila zdrava.
Zadnji stavek, 01.08.2024 ob 19:38
Lepo napisano glede moči enotnosti. Si velja zapomniti za naslednjo epidemijo, če nas bodo spet izsiljevali.
Pri nas v oddelku že dva manjkata. Potrjeno kovid. Oba cepljena. Glavna promotorka cepljenja pa je pri 40. na zdravilih za pritisk in še nekaj, prej pa je bila zdrava.
Ravno posameznik lahko veliko, ker se pri posamezniku začne.
Če posameznik čaka na drugega posameznika, potem ne bo nikoli množice, ki bi lahko karkoli spremenila.
Sicer pa jebeš službo, če te izsiljujejo. Službo vedno najdeš drugo. Zdravja nikoli več.
robi9, 01.08.2024 ob 19:49
Ravno posameznik lahko veliko, ker se pri posamezniku začne.
Če posameznik čaka na drugega posameznika, potem ne bo nikoli množice, ki bi lahko karkoli spremenila.
Sicer pa jebeš službo, če te izsiljujejo. Službo vedno najdeš drugo. Zdravja nikoli več.
Teoretično je to res ampak če si zapufan ali imaš najemnino in otroke za prehranit si nekih izpadov ne moreš privoščiti.
Presežek, 01.08.2024 ob 21:15
Z minimalcem 4 težko živijo kaj šele ustvarijo. 1 minimaalc so sam tekoči stroški, še hrana za cel mesec poleg ne kje so še krediti/najemnine..
Debilni izgovor cepljenih debilov.
Cepljeni debili ste podprli covid zločin in ves teror in pobijanje ljudi, zato ste odgovorni za ves zločin.
Debilni izgovori, kako ne bi moglo preživeti, nikomur ne koristijo in cepljeni debili ste še pljuvali po “antivakserjih” in s svojim debilizmom podpirali teror..
Ameriški virolog dr. Robert R. Redfield, ki je bil med pandemijo direktor ameriških centrov za nadzor in preprečevanje bolezni (CDC), je priznal, da so poročila o “tako imenovanem dolgem covidu” pravzaprav prikrivanje za globalne poraste “poškodb od cepiva mRNA”.
Redfield je eksplozivno priznal med novim intervjujem za podcast MAHA Initiative. Med skoraj triurnim pogovorom z gostiteljem Delom Bigtreejem je Redfield razpisal o uhajanju laboratorija Covid, razpravljal o novi vlogi Roberta F. Kennedyja mlajšega v javnem zdravju in odvrgel bombe na pandemijo.
dolg covid, 08.04.2025 ob 14:17
Ameriški virolog dr. Robert R. Redfield, ki je bil med pandemijo direktor ameriških centrov za nadzor in preprečevanje bolezni (CDC), je priznal, da so poročila o “tako imenovanem dolgem covidu” pravzaprav prikrivanje za globalne poraste “poškodb od cepiva mRNA”.
Redfield je eksplozivno priznal med novim intervjujem za podcast MAHA Initiative. Med skoraj triurnim pogovorom z gostiteljem Delom Bigtreejem je Redfield razpisal o uhajanju laboratorija Covid, razpravljal o novi vlogi Roberta F. Kennedyja mlajšega v javnem zdravju in odvrgel bombe na pandemijo.
Vemo. In pol antivaxer grenivka tu tri mesece cvili in javka za umret in ni edina taka. Ajde trot, ni še petek. Potrpi še malo.
Ko se je začelo obdobje kovida in posledično cepljenje, je moj sodelavec, ki je bil zdravnik, na moje vprašanje, ali se bo cepil, odgovoril, da on je svoje preživel in se verjetno bo, o svojih otrocih pa resno razmišlja, če bi jim cepljenje priporočil, ker, če se bodo čez 5 let pokazale posledice p….., uporabil je strokovni izraz, ne želi, da jih njegovi otroci nosijo. Še boljša pa je bila njegova pripomba o tem, da so nam Kitajci dali virus, zdaj pa še cepivo? Pri nas nismo cepljeni, sem se v času kovida testirala vsak 2. dan. Nisem zbolela, sem pa v tistem obdobju jemala zdravila za raka in si mislim, da so vsebovala hujši strup, če se me kovid ni prijel. Sem delala na kliniki na oddelku, ki je bil izolacijski, največ 75 bolnikov okuženih naenkrat. Morebiti,, ne vem. Ali pa samo sreča.
modrivrag, 08.04.2025 ob 14:27
Vemo. In pol antivaxer grenivka tu tri mesece cvili in javka za umret in ni edina taka. Ajde trot, ni še petek. Potrpi še malo.
Viharc, v čem je tvoj problem, da ignoriraš vsak strokovni zdravniški komentar zoper kovid cepiva?
Viharno teslo, gre za zdravnike, razumeš? Tukaj ni ravnozemljašev, samo zdravniki različnih specializacij, ki navajajo katastrofane posledice cepiv. Potem imaš še na stotine strokovnih člankov o smrtih in zdravstvenih okvarah.
Če se je viharno teslo cepilo, je samo krivo. Samo moliš lahko, da si namesto strupenega odmerka dobil fiziološko.
Anonimno766, 01.08.2024 ob 15:21
Pocepljeni?
DA :(, 2x Pfizer. Sva morala. Je bil pogoj na jobu. Goljufat nisva navajena. Tudi na zlo in zle namene ne. Samo fašeta tud otroka, ki pa nista bla cepljena. Pa tudi mama, ki se tudi ni cepila.
Pri nas tudi. Pogoj na jobu. Sem rekla ne, hvala, ostala doma in zgubila 4 mesece place. Meni je bilo vredno in mi ni zal. Sploh ne vem, kaj je prehlad.