Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kovinska miza in stoli

kovinska miza in stoli

Obnovili smo balkon in sedaj je dovolj prostora na njemu za kakšno mizo in stole.Ampak mene zanima a veste kje bi se to dalo kupit (sem vidla pr sosedih) pa mi je nekoliko nelagodno spraševat kje so kupili ker jih ne poznam dobro(smo se pred kratkim preselili) taka bela mizica in stoli kovinska okrogla,lepo okrasena mah prelepo je,mislite da bi se to dalo dobiti v obiju ali baumaxu?ali kje drugje?

Veliko izbiro takih vrtnih garnitur sem videla v Italiji tik čez mejo, ko greš proti Trstu. Tam je desno ob cesti ena večja vrtnarija, kjer prodajajo semena, sadike in vse za vrt, tudi vrtno pohištvo. Trgovina obstaja že 100 let.

Tole je težko ko sam satan, pa še rjavet začne. Odsvetujem.

MIZE[/url]

STOLI[/url]

Če ni mus, da je garnitura kovinska, priporočam umetni ratan. Znotraj (ogrodje) je aluminij, ki ne rjavi, zunaj pa prepletena plastika, ki zgleda kot ratan. Zelo vzdržna zadeva, pa še lepa in moderna je. Jaz jo imam že dve leti zunaj na soncu in mrazu (tudi sneg jo je že prekril), pa je še vedno kot nova.

Predstavljaj si sosede, ki imajo kovinsko, kako bojo zavidljivo gledali na tvoj balkon! :))))))

Poglej na spletno stran podjetja Metaldesign d.o.o.iz Ajdovščine. Sama imam njihove stole in mizo ter posteljo. Te pa moram opozorit, da kovinski stoli niso primerni za ure in ure sedenja. Odvisno za kakšen namen jih potrebuješ, sama jih imam v jedilnici in sem zadovoljna.

Jah reka trenutno jaz zavidljivo gledam na njihov balkon :)))ne ni nujno da je kovinska samo da je bela in podobna tej gor na sliki in tudi stoli da so tako lepo okrašeni,hvala vam za nasvete:)nevem ful mi je všeč,moremo jo nujno dobit mah sej bom že najdla:)

Tudi sama imam njihove stole in mizo (metal design), pa še posteljo in nekaj drobnarij. Toplo priporočam. Tale mizica pa je iz njhove linije Paris. Jaz sem z izdelki več kot zadovoljna, pa tudi s ceno in profesionalnostjo. Še enkrat toplo priporočam, če bi danes izbirala garnituro, bi se odločila enako. Pa na njihovo spletno stran pojdi pogledat, imajo kup zanimivih informacij.

Prav imaš aspen, to je linija Pariz- stoli in miza Metaldesigna Ajdovščina. Lahko izbiraš tudi barvo. Skratkla vse se lahko pomeniš.Tudi jaz sem zadovoljna z njihovo profesionalnostjo in prijaznostjo. Vse si ogledaš lahko tudi v njihovem razstavnem prostoru v industrijski coni Ajdovščina, lahko se vse domeniš preko telefona, pa še na dom ti dostavijo.

miŠka, ali bolje rečeno predstavnica podjetja Metaldesign Ajdovščina…. Če pogledaš priponko, ki si jo prilepila, in pretipkaš v google njen naslov “Pariz fi 70 cm”… Tako da – ja, v Ajdovščini se jih dobi. Ampak to najbrž že veš, kajne?

Veš kaj od srca sem se nasmejala tvojemu komentarju,a prestavnica Metaldesign-a da sem?jojj kr nekej res,žal mi je ampak zmotil-a si se,dokler punce niso rekle zato sploh nisem vedla za to podjetje,sem pa iz Kočevja drugače tako da nimam pojma kje Ajdovščina sploh je:)))) sem pa najdla mizo:)

Očitno ti gre branje slabo in ne veš o čem je bilo govora.

MiŠka upam, da dobiš stole in jih ne boš samo očudovala pri sosedih.

Velika izbira vrtnega pohištva iz kovine, ratana, plastike, …

http://www.skerjanc.com

New Report

Close