Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu koža

koža

ki prijetno diši, s hrbtom obrnjen proti meni, vem kdo si, želim si te že dvajset let, obrneš se in s svojimi prodornimi očmi raziskuješ moj presenečen obraz, sedeva na klop, v varnostni razdalji seveda in lahkotno klepetava, potožiš se, da si utrujen, jaz z nasmehom na ustnicah, vsa vesela, da sem še vedno fit, s skritimi mislimi, te objemam, odideva v sobo, spet sedem na klop, oddaljuješ se mi, pa se vrneš in sedeš tik ob meni, da čutim tvoj dih na vratu, preblizu si, nevarno, misli mi bežijo zdaj sem zdaj tja, rada bi se te dotaknila, saj so najine roke oddaljene le milimeter, kaj bi dala za tvoje misli, ali tudi ti želiš razgaliti mojo kožo, če bi samo mignil bi pohitela za tabo, pustila bi ti delati vse svoje , tvoje in moje skrite misli, ljubkovala bi tvoj obraz, roke, telo, usta bi si prihranila za sladico in predala bi se v vsej svoji veličini strastno, globoko, dihajoče, brez pretvarjanja…

hm, zakaj sem mislil, da si moški???

ne vem 🙂

mmmmmmm! Pa le kje se skrivajo vse take kot si ti??? Res bi prisedel in hotel čutiti vsak delček tvojega telesa, ga ljubkoval, čutil in vonjal ter se poglobil v tvojo čudovito notranjost, vso toplo, tresočo od strasti…. Ja, to bi rad

… in je že zraven :-)))))))

na štajerskem 🙂

Vem! Pa v gumijastih škornjih, hahaha

po želji škornje tudi sezujem
ha-ha-ha

Če bi te nategnil stoje, mi je skor vseen ali imaš kaj na nogah

če bi že nategoval, ti je verjetno vseeno kdo kako izgleda sam da je L…..
ha-ha-ha
veš men pa ni !!! :-))

Saj tud men ni vseen! Luliko mora imet, ops. saj jo ima menda vsaka :-))

ob tej tvoji (stari) frazi se mi je porodilo vprašanje: Kolikšen odstotek tvojih fantazij, zapisov je realiziran?
Po moje je ekstrem: ali vse (in še več) ali pa nič :-)))

ha ničvečka, najbrž nekje na sredini. Sicer zavisi katera je pisala…

nočeš štrlet torej? iz povprečja 😉

Včasih sem, se ti ne zdi?

jaz ne o virtuali …

jaz o reali….!

kir bi samo pikal nima domišlije – pa še izbirčen ni
he-he-he
al pa bi samo gledal, pa še to raje zvezan……..

Če ne izbiraš, se najde tud kaj dobrega vmes….

aha, jaz enako …

enkrat se spomnil da sem nekaj takega o tebi bral, sam nikol nis nič objavila

vsak izgovor pride prav pa tud če ga pes na repu prinese
hi-hi-hi
raje sem “uno” kot pa da padem pod povprečje

Še malce več povej, o čem teče beseda? Morda pa se ojunačim 😉

Nisi enkrat napisala da si se dobila z nekom iz neta?? In da je blo mmmmm!

ja? Nr. 1 hočmo itak bit vsi!

New Report

Close