Koža okoli oči
Zdravo, imam zelo občutljivo kožo okoli oči, vedno sem namazana, ker sem rada urejena, tako da je nanašanje maskare kot pranje zob pri meni. No skratka, vsak večer si to očistim z olivnim oljem,se umijem z vodo in nemažem s kremo pa je OK. Kdaj se pa tudi malo namažem s sencami – mislim da imam kvalitetne sence – me začne pa ful veka srbet in se mi pojavi zelo suha koža. Tudi ko si odstranim make up imam kar zabuhle učke, pa če se slučajno nekaj dni zaporedoma mažem me srbi za znoret! Ali imate še kakšno idejo, katera krema ali kaj podobnega je dobro za kožo okoli oči, jaz se maže kar z domače narejenim šentjanževim oljem pa rahlo pomaga. Ali je še kakšna ideja?
HVALA!
p.s.vsak večer si očistim obraz – da ne bo pomote
ravno včeraj sem videl nekaj zate v drogeriji. od sinergi ce sem se prav zapomnil imajo posebne obloge flajštrčke za pod oči jih daš 10 minut spodaj in menda zginejo zabuhlost utrujenost pa tud suha koža ni več skratka naj bi bilo super. stane pa samo 1500 sit drigerije tuš pa ne delam reklame tam sm pač to videl sej zihr je še kje drugje pa druge firme tudi.
Ko boste na svoj obraz prenehali nanašati neka olivna in ne vem kakšna še vse olj, bo Vaši koži šlo bolje. Časi, ko smo se še “igrali” z naravnimi olji so mimo. Če ste pristaš naravne kozmetike, si ves make up odstranjujte z Kristalno čistim odstranjevalcem iz Oriflame kozmetike in oči namažite z Yves Rocher mazilom na kamilični bazi. Prodajalka bo vedela kaj mislim.
Oriflameov nakup je mogoč samo preko kataloga in zastopnika, tale kamilična kremica pa se dobi v kar nekaj drogerijah z Yves Rocher napisom, med drugim tudi v Leclercu.
Olivno olje kožo tako blazno nahrani, da brez tega težko kasneje sploh “preživi”. Opustite to navado, temveč se posvetite koži z naravno kozmetiko, ali pač katerekoli ki Vam bo ustrezala.
Kot opozorilo……na to iritirano kožo ne poskušajte sedaj ne vem koliko testerjev, ki Vam jih bodo navrgli v drogeriji, temveč zares uporabljajte to kamilično kremo, ali Refreshing Eye Gel od Oriflamea, ki je narejen na bazi Aloe Vera.
Lep pozdrav.
Katja
Ah, daj, no, Katja – če si kozmetičarka ali imaš s tem opravka, je jasno, da boš reklamirala svoje izdelke, še bolj jasno pa je, da naravni izdelki in zdravila ne bodo NIKDAR(!!!) prišli “iz mode”, zato ne delaj “antireklame” za naravne proizvode, saj enim (npr. z občutljivejšo kožo) ustrezajo samo tovrstni izdelki in so gotovo boljši od vaših kemikalij!