Najdi forum

1.katere barve sencila mi pristajajo ce imam temne lase temne oci in izrazito svetlo polt?
2.ne vem ce mi boste lahko pomagali, ampak pri posvetovalnici za dermatologa ne morem vprasat,ker me poveze z njihovo stranjo
v glavnem imam probleme s kozo na rokah. ne vem kaj bi naredila, ker po ne kaj dneh ali tednih uporabe kreme postanem alergicna nanjo, takoj ko se namazem koza postane rdeca in me pece potem ko si sperem z vodo se pomiri
ampak imam kozo vedno bolj razpokano
probala sem ze z becutanom,ki je krema za otrosko kozo, potem s silondo z vitaskinvo kremo za roke in nohte,ter z benaphatenom

hvala

Lep pozdrav!

Glede na opis bi vam svetovala, da uporabite rjave odtenke, rahlo perlaste. Perla bi vaše oči naredila bolj tople in sveže. Glede nato, da ste svtlopolta vam svetujem, da poudarite tudi ličnice ( uporabite rjavo-rdeče odtenke, recimo senčila za ličnice od IsaDore št. 19 ). Ni nujno, da kupite ravno od IsaDore, ampak vam preko številke dajem smernice, kakšen barvi odtenek si izberite.

Glede senčil za oči vam svetujem od IsaDore dvojno senčilo št. 25.

Glede nege rok bi vam svetovala, da stopite v kontakt z dermatologom. Glede nato, da imam tudi sama zelo suho kožo na rokah, vam svetujem, da si na roke nanesete nekaj kapljic olivnega olja, sol in nekaj kapljic limone. Vse skupaj dobro vmasirajte v roke in pustite tako pripravljeno zmes nekaj časa na rokah. Roke sperite z vodo.

Meni osebno tako pripravljena zmes najbolj pomaga, pa še naravna je. Lahko poizkusite!

Lp Nada

New Report

Close