Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka kozarci za šampanjc

kozarci za šampanjc

Ojla, forumovke!

Tiste, ki ste že dale svoj Dan D skozi, mi prosim povejte (poročim se avgusta), kako ste imele urejeno glede šampanjca po civilni poroki. Kajti jest nameravam imet šampanj s sabo, v hladilnih torbah, stregli pa bodo najini prjatli, sva se že zmenila z njimi. Ampk je en problem, kje dobit kozarce na pecljih za pitje šampanjca, ker glih v plastičnih kozarcih ni dobr nazdravljat. Bova pa imela okol 40 ljudi na civilni, (pol pa sledi cerkvena poroka) poroki. NA Bogenšpreku je cena 1 steklenice šampanjca okol 10.000, kar je too much, za tolk folka me bi pršlo sigurn 70.000 sam za šampanjc. Torej, kje (baje se dobijo taki kozarci v Šparu poceni) ste ve dobile kozarce.
Mejte se še naprej maximalno super, lp E!

ja midva se poročiva v vili bistrici in tu pri nas ni šans, da bi kar koli prinesel s sabo…tako bodo točili šanpanjec oni – 4000 steklenica srebrne radgonske…ne moreš pa prinesti niti svojega peciva…tako sva ga tudi naročila pri njih 1 kg slanega ali pa piškotov stane 3500! ubijalsko! služijo da je kaj..pa že tako ali tako 50 jurjov za 1 uro plačaš da si sploh tam lahko! kriza res!

Oj, Lara!

Pri nas je bila ravno včeraj debata o šampanjcu. bom sprintala tvoje sporočilo, ker mi dragi ne verjame, da ne moreš prinest svojega. Se pa strinjam, da je kriza: 50.000 + nevemkoliko še za šampanjec. A se ti kaj sanja, koliko ga popije 45 ljudi? Za pecivo sploh nisem vedela – ga pač ne bova imela…
Pa še vpr.: koliko časa pred poroko sta se šla osebno menit v Bistrico?

Hvala in lp, Ajs

živ žav ajs!

ja v bistrici sva bla to soboto, poroka bo pa 28.6….se pravi več kot en mesec…sicer tut če greš kasnej ni panike…

ja za šanpanjec je pa rekla da iz ene steklenice pride 8 kozarcev, pol pa kr zračunej..pa še kak sok za otroke…kriza je tole res! odrejo te kjer te morjo! no so pa saj prijazni 🙂

lp, lara

Ja tud jest iščem plastične kozarce na pecljih (v šparu jih ni). Če kera ve kje so in koliko stanejo, bi ji bila zelo hvaležna.

Lp in vesele priprave še naprej.

P.s.
Dobila čevlje in sem presrečna :)))))))))))))

aja še to sem se spomnila..ena steklenica šampanjca je všteta v tistih 50 jurjov ki jih tko al tko plačaš

Lara, hvala! Ja, za tisto eno steklenico mi je gospa povedala že ob prijavi po telefonu. Vseeno bo strošek, ni kaj.
Bova šla enkrat junija…

Lp, Ajs

Punce, povejte v Bistrici že vnaprej koliko šampanjcev lahko odprejo. Ker moji prijateljici so jih odprli kar nekaj več, kot je bilo potrebno, tako da je bilo na koncu nekaj steklenic samo napol praznih, zaračunali so pa seveda vse.

hvala za opozorilo!

še nekaj na Bogenšperku je šampanjc okol 4000.

Lp

Na Bogenšperku je šampanjec 3.800,00 SIT, ampak imajo samo Valvasorja.

Midva sva prav zaradi šampanjca (cena in ostalo…) odjavila poroko v Vili Bistrica.
Poročila se bova na občini Bled, ki ima lepo dvorano, izhod na prelepo teraso z vodnjakom, lahko imava svoj šampanjec, pecivo…pa še Bled ima itak svoj čar…

oj!
Kozarce s pecli (plastični) sem videla v mercatorju.

Anja

Kolk pa stanejo, si morda pogledala ceno? A misliš, da bi bilo v redu dat plastične na pecljiH? Ali bi blo bolš ta prave na pecljih?

Lp, E!

Midva bova tudi imela svoj sampanjec in plasticne kozarce na pecljih. Meni se zdijo cisto ok. Dobila sva jih od privatnika na Viru pri Domzalah: Orpal, Franc Alič, tel. 724 6319. Cena je 42 SIT na komad.

Izosojajo jih pa v Lj v Šiški trgovina Istenič(tam ko imajo vina-po tem so znani)

super…jaz pa hočem poroko na prostem…še šotorček pri vili bistrici me moti…jaz bi najraje imela poroko v ameriškem stilu pod milim nebom z obokom rožic in ne v kake baročno okrašeni dvorani 🙂

Ja, tudi midva sva se odločila za Bistrico zaradi poroke na prostem. če bo dež, se bom pa seveda tolkla po glavi….
Za šampanjce pa: bom upoštevala opozorilo!

Ajs

Se strinjam s tabo, poroka na prostem je nekaj najlepšega. Se sploh ne da primerjati z majhno in poleti pogosto prevročo in zatohlo poročno dvorano. Jaz sem si to želela že od malega. In lani se mi je uresničilo – na Otočcu. Želim vsem vam vsaj tako lep poročni dan, kot je bil moj.

Tudi jaz sem si sposodila kozarce. Ne za poroko. Enkrat za eno malo večje slavje. Bila sem zaposlena na šoli in smo v šolski kuhinji imeli tega materiala dosti. Je bilo zastonj. Ali pa mogoče v kakšni poznani domači gostilni?

Se pa šampanjec sigurno boljše pije iz steklenih kozarcev.

Lp

New Report

Close