kozarci za šampanjc
Ojla, forumovke!
Tiste, ki ste že dale svoj Dan D skozi, mi prosim povejte (poročim se avgusta), kako ste imele urejeno glede šampanjca po civilni poroki. Kajti jest nameravam imet šampanj s sabo, v hladilnih torbah, stregli pa bodo najini prjatli, sva se že zmenila z njimi. Ampk je en problem, kje dobit kozarce na pecljih za pitje šampanjca, ker glih v plastičnih kozarcih ni dobr nazdravljat. Bova pa imela okol 40 ljudi na civilni, (pol pa sledi cerkvena poroka) poroki. NA Bogenšpreku je cena 1 steklenice šampanjca okol 10.000, kar je too much, za tolk folka me bi pršlo sigurn 70.000 sam za šampanjc. Torej, kje (baje se dobijo taki kozarci v Šparu poceni) ste ve dobile kozarce.
Mejte se še naprej maximalno super, lp E!
ja midva se poročiva v vili bistrici in tu pri nas ni šans, da bi kar koli prinesel s sabo…tako bodo točili šanpanjec oni – 4000 steklenica srebrne radgonske…ne moreš pa prinesti niti svojega peciva…tako sva ga tudi naročila pri njih 1 kg slanega ali pa piškotov stane 3500! ubijalsko! služijo da je kaj..pa že tako ali tako 50 jurjov za 1 uro plačaš da si sploh tam lahko! kriza res!
Oj, Lara!
Pri nas je bila ravno včeraj debata o šampanjcu. bom sprintala tvoje sporočilo, ker mi dragi ne verjame, da ne moreš prinest svojega. Se pa strinjam, da je kriza: 50.000 + nevemkoliko še za šampanjec. A se ti kaj sanja, koliko ga popije 45 ljudi? Za pecivo sploh nisem vedela – ga pač ne bova imela…
Pa še vpr.: koliko časa pred poroko sta se šla osebno menit v Bistrico?
Hvala in lp, Ajs
živ žav ajs!
ja v bistrici sva bla to soboto, poroka bo pa 28.6….se pravi več kot en mesec…sicer tut če greš kasnej ni panike…
ja za šanpanjec je pa rekla da iz ene steklenice pride 8 kozarcev, pol pa kr zračunej..pa še kak sok za otroke…kriza je tole res! odrejo te kjer te morjo! no so pa saj prijazni 🙂
lp, lara