Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka kozarci za šampanjec, sedežni red

kozarci za šampanjec, sedežni red

Pozdravljeni! Zanima me, kako ste uredili s pitjem šampanjca. Pri nas je navada, da ko se dva poročita in prideta iz grada, vsi svatje spijejo kozarček šampanjca. Da bom kupil 80 steklenih kozarcev, se mi zdi malo pretirano, me pa zanima vaše mnenje. Slišal sem, da se dobi tudi plastične kozarce, ki so taki, kot za šampanjec, ampak jih še nikjer nisem videl. Če veste, kje se jih dobi ali imate drugačno izkušnjo, mi, prosim, pomagajte.

Druga stvar je sedežni red. Zanima me, kako potekajo poroke, kjer je določen sedežni red. Slišal sem, da rado pride do zamer, če ga narediš: “zakaj pa si me dal tja sedet, tistega človeka ne maram…”, če pa ga ni, pa lahko nastane zmeda – veliko ljudi, kdo od družbe ali družine ostane brez sedeža,… Kako (bo)ste vi rešili to?

Hvala, M.

*********************************************************** Dobra volja je nalezljiva; prav tako slaba.

živjo!

Kozarce dobiš v Labor plast v NG ali pa kak spar ali markator.

Sedežni red sem tudi jaz mislila a sem slišala da pride precek komplicirano če v gostilni ne postavijo prav ali pa če koga ni.

Jaz bom dala sedežnired samo za mojo in njegovo družino!
Anja

Kozarce sigurno dobis v Mercator centru v LJ, sem jih videla vceraj, imajo jih celo v razlicnih barvah. Sicer pa mislim da bi jih morali imeti v vsaki malo bolje zalozeni trgovini.
Kar se tice sedeznega reda. Midva bova imela okrogle mize in za eno mizo bodo moji sorodniki in strasi (starejsi), za eno bratranec s punco in najini prijatelji, za eno njegovi oce in sorodniki po njegovi strani, za eno mama z mozem in njenimi sorodniki, za eno pa njegovi bratranci in sestricne. Imela bova 5 miz in eno za naju s pricami. Mize bodod razlicno velike. Gostov pa imava 55. Kar se pa tice zamer. En dan ze lahko potrpijo in se delajo da so veseli, saj je to tvoj dan in nimajo kaj tezit. A ni tako?

Moje mnenje glede plastičnih kozarcev za penino je, da so neprimerni za poroko. Steklene kozarce si lahko sposodiš pri Isteniču in ti jih ni potrebno kupovati.

Glede sedežnega reda ti ne znam svetovati. Mi smo ga imeli in ni bilo nobenih zamer. Je pa potrebno kar dobro premisliti kam koga posesti.

lp Vesna

---------------------------------------------- Nikoli se ne kregajte z idiotom, spravil vas bo na svoj nivo in premagal z izkušnjami!

Hvala za odgovore.
Vesna (ali kdo drug), mi lahko poveš, kje je ta Istenič, ki sposoja kozarce?
LP, M.

*********************************************************** Dobra volja je nalezljiva; prav tako slaba.

Tu je njihova internetna stran z naslovom in telefonom:

Sicer nič ne piše o izposoji kozarcev, zato jih kar pokliči v LJ in ti bodo vse razložili.

lp Vesna

---------------------------------------------- Nikoli se ne kregajte z idiotom, spravil vas bo na svoj nivo in premagal z izkušnjami!

New Report

Close