Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kozji sir

kozji sir

Moj otrok ne sme jesti mlecnih izdelkov … zato sem se odlocila, da ji kupim kozji sir, v tujini smo jedli takega dobrega v listice narezanega… pa me zanima katerega kupiti, izbira je kar velika, cene tudi visoke…. npr. v mercator centru, tusu, sparu….kaj priporocate?

Moj ima intoleranco na laktozo pa tudi kozjega ne sme. Si prepričana da tvoj lahko? Ali ima izključno alergijo na KML?

mirjam, tako je….imas prav, izklucno alergicen na kravje mleko

V Ljubljani sem ga zadnjič kupila na tržnici Koseze. Pa mi ni bil preveč dober. Poleti ga kupimo na morju in je božanski. Ta pa mu ni segel do kolen.

si poskusila kozjega iz Leclerca? ne znam fracosko, pa ti imena ne znam napisat:( je pa pakiran v obliki valja,. Nam je zelo všeč.

Imajo ga tudi na glavni tržnici-pod arkadami sta dve trgovini, pa v Maxiju, Leclercu…

Nas zalaga kar ata od moža z doma narejenim. Mu ni para bi rekel.

jaz ga kupujem na tržnici v kosezah od pustotnika. vzamem pa praviloma mlad kozji sir. ga pa imajo tudi od čepona ampak na drugem štantu.

stvar okusa – nam je fantastičen tudi otrokom. boš morala malo probavat.

Samo opozorilo – bodi previdna pri kozjem siru: pediatrinja me je posvarila, da je v večini kozjih (in ovčjih) sirov tudi do 1/3 kravjega mleka. Preveri sestavo, preden kupiš. Na ljubljanski tržnici se preverjeno dobi čisti kozji sir, ampak sem pozabila, pri kom, ker naš mali zaenkrat tudi kozjega ne sme. Vsekakor posebej vprašaj, če ni na siru natančne specifikacije.

KRIŠTOF kozji siri … imajo res dobro “rulado v oglju” in zelo dober kozji sir z materino dušico. Mi smo sicer kupili sir zadnjič na neki prireditvi, baje pa ga prodajajo na glavni LJ tržnici.

New Report

Close