Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kozmet. salon Fanči

kozmet. salon Fanči

Ta salon sem do sedaj obiskala približno 5x in pri vsakem obisku mi je vse živce popila starejša gospa, ki sedi v sprejemnici.To je tako zoprno in nadležno bitje, bog ne daj, da bi bila taka moja mami.
Vedno je bila neprijazna in mi poleg storitve za katero sem se jaz odločila hotela vsilit še kaj drugega.Ta teden mi je pa res počil film. Če je že katera bila tam, ve, da se je potrebno sezuti in svoje čevlje odnesti s seboj. In če se jaz sezujem pričakujem, da bom dobila copate, natikače ali kaj podobnega. Nakar se jaz sezujem in jo prosim za copate. In kaj ona naredi? Začne jamrat in mi prav osorno reče, da grem lahko kar bosa gor. Halo??? Češ, da me ne bo konec. Ne ne bo me konec, če bom bosa letala okoli, toda, če lahko ona od mene zahteva, da se sezujem potem mi bo dala te božje natikače pa tudi če se bo mogla ona sezuti.
Upam, da me razumete in veste v čem je fora!

Odločila sem se, da zamenjam kozmetični salon.In to samo zaradi ene osebe, kar pa je precej žalostno. Vse ostale punce so izredno prijazne, toda jaz imam vedno srečo in naletim na to gospo.
Mogoče katera ve za kakšen dober koz. salon in kje imajo dober solarij?

Solarija Ergoline Sun for You na Dunajski pod Mercatorjem.

Ta stara gospa o kateri govoriš je Fanči in ma ene svoje , čudne fore…..ampak da ma še zmer tok energije…jest sem bila nazadnje tam ,kakšne pet let nazaj, pa je bila že takrat bolj napičena, ampak drugače je uredu gospa…..ampak baje jim je mal v glavo stopil, denar mislim….in tako ima v glavi, sedaj si lahko vse privoščim….

Ja, ampak, če se bo tako obnašala ljudje ne bodo dolgo hodili k njim. Jaz grem v kozmetični salon zato, da nekaj naredim zase, da se sprostim. Ob takem sprejemu in obnašanju bo pa učinek ravno nasproten.

lp

To pa itak, no sej verjetno že občuti razliko.

Pozdravljene!

Tudi jaz sem hotela v ta salon ampak so mi ga prijateljice odsvetovale.
Tja sem hotel, ker živim tam v bližini. Ste ve tudi iz tega konca.

Jaz sem…

New Report

Close