Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kozmetičarka v Ljubljani – katera je dobra?

Kozmetičarka v Ljubljani – katera je dobra?

Mami bi za rojstni dan rada podarila nego obraza ali kaj podobnega, pa nimam pojma, kateri kozmetični salon v Ljubljani je dober. Prosim vas za pomoč.

Studio Lancome v Ljubljani.

Hvala, ampak to je pa studio, ki ga odsvetujem čist, popolnoma, živa katastrofa po moji – sicer edini – izkušnji z njimi. Sem bila na ličenju za poroko in še dobro, da najprej prideš na probo, ker me je imelo, da bi jih zadavla. Taka katastrofa, da ni za povedat. Samo tja ne hodit, res!!!!!

Oprosti, ker sem tako skritizirala tvojo idejo, ampak vsaka smrklja iz vrtca bi me boljš namazala.

kaj pa fanči na jurčkovi poti

moja je malo čez 50, pa je bla čisto navdušena nad Kahnetovo in nekim tretmajem pri njej za “zrele gospe”

Gafi, jaz že šest hodim v Lancome na masažo obraza, nego obraza , manikuro, depilacijo in sem ZELO zadovoljna, ne grem nikamor drugam.
Enkrat so mi tudi naredili make up in je bil tako dober, da me je pomladilo za deset let.
Si imela pač slabo izkušnjo.

Studio Cat

Vsak salon je po svoje dober. Če ne bi bil, ga bi verjetno že zaprli, ker ne bi imeli dela. Stvar okusa, kaj je komu všeč in na kakšen način kdo dela.

Oj,

jaz bi pa svetovala studio Dermal v Trzinu. Je delala lastnica prej pri Omersi.Super masaža, nega obraza,…

l.p.
Avgustus

meni je najboljsi kozmetični salon hirŠman cveta– http://www.kozmeticnisalon.net/ – tam delajo tudi pirsinge, meni so že 3krat (na različnih mestih)lepo naredili!
Tudi urejeno ter novo imajo vse.

Kozmetika Lorger v Murglah,na Mokrški ulici.
Obrnite se na Ga.Mileno Lorger.

Lep pozdrav

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si [email protected] 05 995 40 10 040 829 988

Ali katera ve kje v kamniku delajo dobro japonsko poslikavo….v kamniku je drugače dobra kozmetičarka v Salonu Klara….ne vem pa kam bi sla delat japonsko ker težko zaupam in tle je ne delajo..katera kaj ve…hvaležna bom za priporočilo….bye

Za kozmetične storitve pri g. Cveti ne vem, ker jih nisem koristila, imam pa izkušnjo z piercingom.

Naredila sem si piercing v nosu. Res je, da mi ga je naredila res lepo, vendar je zaradi njenega odnosa ne priporočam. Skratka, vidi se, da je gospa stara šola, od nje nisem prejela profesionalnega vtisa in si kljub dobremu rezultatu ne nameravam več narediti piercinga pri njej, saj menim, da je šlo bolj za srečo kot za dobro znanje.

LP

Zivijo,
Malo obujam to temo. Kam na nego obraza v Ljubljani, da je res temeljito narejena. Nimam problematicne koze, me pa moti, da ze vec kot leto hodim vsak mesec k eni in se mi ne zdi, da dobro scisti in da je po enem letu kaksna razlika. Pred leti sem hodila k eni, ki zal ni vec v teh vodah, je pa naredila tako temeljito, da je bila po pol leta koza res res res lepa.
Hvala.

New Report

Close