Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kozmetični salon Berni: brazilska depilacija + noge

Kozmetični salon Berni: brazilska depilacija + noge

zdravo,

kateri salon obiskujete za brazilsko depilacijo – ni toliko poudarek na vzdržnosti bolečin, pač pa na dejanski kvaliteti – da gladka koža zdrži vsaj 1 teden, nič pikic in bunkic in rdečice. Zaenkrat me najbolj navdušuje po pripovedovanju ostalih Ines pri Berniju.

Kako je pa z bolečinami pri depilaciji nog? Nisem na nobeno od omenjenega še nikoli šla. Vem pa, da imajo pri Berniju oboje skupaj precej poceni. Hvala lepa in lep preostanek vikenda vam želim!

Jaz sem tudi vse lepo o Berniju slišala, reakcija je pa od kože do kože različna …

Živ,

Skorajda nima veze kje ti naredijo depilacijo. Če si dva do tri dni po depilaciji narediš peeling ni pikic, bunkic, mozoljev.

Srečno

Jaz sem zelo zadovoljna s Cosmetic Line. Vse tri punce tam so zelo prijazne in se vedno prilagodijo bolečini. Če te npr. zelo boli, gre bolj počasi. So pa vse zelo natančne, po končani depilaciji, vedno vzamejo še picento in na hitro pogledajo, da ni kje kakšna dlaka ostala. Sem slišala, da moraš v nekaterih salonih na vse štiri, pa noge gor in ne vem še kaj vse, no tega tukaj ni. Vse naredijo, ko ležiš (vmes se samo iz hrbta obrneš na trebuh in to je to). Pa tudi tangice imaš gor, tako da je res diskretno.

O super, hvala lepa za priporočilo! Mi je tole veliko bližje kot Berni. Katero kozmetičarko bi pa še posebej priporočila? Ti drži brazilska? Hvala!

Joj z imeni nisem prav dobra, ampak meni je posebej všeč tista kozmetičarka z rdečimi lasmi. Če gledaš sliko na njihovi začetni strani – skrajno levo. Sicer so pa vse super. Depilacija mi zdrži. Tja pa hodim že več let, pa še nikoli nisem imela kakšnih težav ali pripomb.

Vedno hodim v Berni. Super punce. Prijazne in usposobljene. Priporočam!

Priporocam!ce se le da,ines.ugodno,izjemno prijazne,zdrzi

http://www.lunin.net/koledar/slo/danes/30/07/2016/ da bo manj bolelo, zberi luno v kozorogu ali devici

O brazilski. kako dolgo pa traje da dlake spet ven pokukajo? In kako dolge morejo bet da greš ponovno?

Hvala

Držalo naj bi en teden popolnoma gladko – zato pa iščem salon (in monovke z izkušnjami), ki naredi kvalitetno – ne da se že čuti strnišče drugi/tretji dan.

Pol cm je idealno, ponavadi pa dejansko greš že kakšen milimeter prej.

Kakšne izkušnje zostalimi zaposlenimi v Berniju? Vidim, da se jih je (spet) precej zamenjalo …

Mene tudi zanima salon Berni in te nove punce…si že bila?

Tinc, ne, se še nisem opogumila 🙂 Kaj res nobena od sodelujočih članic foruma ne hodi v Berni??

Meni je super Tamara. Nevsiljiva, profesionalna, natančna.

Zelo zelo zadovoljna z brazilsko depilacijo v Berniju. Sicer nevem katera punca me je imela ampak sem slišala da so vse super. Pa še cena je ugodna, glede na to da sem študentka 🙂

lp

Trenutno so v salonu zaposlednje naslednje:
Erika
Eva
Katja
Lučka
Nina
Sara

Poznam samo dve od njiju, a mi žal termin ne ustreza. Kakšno priporočilo/izkušnje?

New Report

Close