kozmetika ****
Ojla pinca,
krema materine dušice je enkratna za pomirjanje in proti prehladu no pa še kej, vem da se dojenčkom z njo namaže prsa, če so prehlajeni, baje da noro pomaga, jst je sicer še nisem stestirala, sam mam pa v planu jo nabavit.
Kremo tea tree pa veliko in redno uporabljam in je ENKRATNA!
Torej, krema tea tree je naraven antibiotik, podobno kot žajbelj recimo. Jst jo uporabljam za noge, za po britju, samo tu in tam, kadar se mi naredijo pikice, potem jo uporabljam za kakšne ranice in izpuščajčke, super je za hemeroide pa za herpes. Pred kratkim smo jo preizkusili tudi proti prehladu, gospa ki prodaja **** mi je predlagala in res je delovalo. Ko sem začutila, da me drgne po grlu in, da se me nekaj loteva sem si jo namazala po vratu in prsih in se zavila po vratu z eno fajn veliko rut in šla spat…zjutraj sem bla dobra. Ne moreš verjet. Super je pa vse skupi kombinirat pri prehladu z Oljem 31, tut super stvar. Pa verjetno se še kaj najde za kar bi jo lahko ponucala, tea tree krema od Justa je najbolj univerzalana, za ogromno stvari jo lahko ponucaš, drugače je pa tuki gor na straneh o zeliščih o tem še ful napisanega, mal še pošpegaj.