Kozmetika Afrodita zelo draga
ds567, 08.05.2024 ob 08:44
precej draga, res je. Kreme za obraz imajo dobre, cena pa kar navita. Smo bili v Dubaju in se njihove kreme tam precej prodajajo, tako da očitno jim ne gre slabo, bi lahko za naš trg malo znižali.
Res je! Bolj bi podprli naše firme, če bi bile bolj dostopne za naš trg.
Jaz uporabljam čistilno peno (20€), negovalno (30€) in vlažilno kremo (30€) z dodatkom cbd od zmuslija. Super zadeve. Imam jih za zelo dolgo. Hialuronski serum imam iz Lidla (Cien, 3,50€) in je fantastičen. Potem pa še Kolagenski lifting (18€) od Kahne.
Z vsem sem več kot zadovoljna in imam res za dolgoooo časa. Peno kupim 3x letno, ostalo pa 2x letno.
Afrodita je kvalitetna kozmetika in po moje opravičuje ceno.
Sama veliko raziskujem prodajam da najdem najboljšo razmerje med kvaliteto in ceno.
Vedno se vračam k afroditi.
Npr en tak primer je gel za tuširanje.
Živim ob italijanski meji, kjer imajo gelov malo milijardo.
Ampak vedno se vračam k oljnimi gelu ingver limona.
Božansko in dolgo diši ter pušča navlažena kožo.
Tudi kreme in serumi so super.
Imam prijateljico v Beogradu in tudi tam je baje že dolgo sinonim za visoko kakovostno kozmetiko.
Tako da..
Go Afrodita go
Njihovi geli za telo so najboljši, tisti z olji, ampak res dragi. Da bi pa kupovala kremo za porjavitev? Že tko je sonca preveč in koža prehitro potemni. Ne razumem ljudi ki se cmarijo na soncu in vsi 3x pečeni potem ponosno razkazujejpo to packarijo. Enako velja za te kreme. Bela koža je najlepša, najbolj zdrava, kar se še najbolj opazi na starejših ljudeh. Sam ko se 1x tega zaveš je prepozno.
Takojeto, 08.05.2024 ob 12:02
Sestavinsko, nič posebnega. Posebna je nerealna cena, ki pa proizvoda žal ne naredi posebnega. Cena je na “Slovensko”. Pač zavednemu Slovencu je to verjetno ueber pomembno.
Uporabniška izkušnja?
Za moje pojme 10.
Kar je pomembno.
Če je slovensko, toliko bolje.
Če živiš kje ob meji lahko primerjaš.
Ponavadi Če je slovensko je boljše.
De facto.
Jaz kupujem njihovo kremo za obraz s ceramidi, odlična. Ni se mi pa zdela draga, je v rangu Loreala, Nivee in podobnih, ki se prodajajo v trgovinah.
Tudi njihova mila za roke so super, lepo dišijo, imajo krasne vonje. (Grapes, cherry blossom, itd.)
Enako geli za tuširanje. Ingver in limona kot ena zgoraj piše je res super. Pa mystic argan in frozen dreams sta tudi dišeča. No, saj so vsi njihovi geli top.
tudi meni všeč, 08.05.2024 ob 12:56
Jaz kupujem njihovo kremo za obraz s ceramidi, odlična. Ni se mi pa zdela draga, je v rangu Loreala, Nivee in podobnih, ki se prodajajo v trgovinah.
Tudi njihova mila za roke so super, lepo dišijo, imajo krasne vonje. (Grapes, cherry blossom, itd.)
Enako geli za tuširanje. Ingver in limona kot ena zgoraj piše je res super. Pa mystic argan in frozen dreams sta tudi dišeča. No, saj so vsi njihovi geli top.
Mi lahko poveš, je ta krema za suho kožo? Imajo kakšne testerje, da ne kupim spet nekaj brez veze ? Cena krem pa res ni pretirana . Ostale izdelke imajo dražje
Za moje pojme, 08.05.2024 ob 11:54
Afrodita je kvalitetna kozmetika in po moje opravičuje ceno.
Sama veliko raziskujem prodajam da najdem najboljšo razmerje med kvaliteto in ceno.
Vedno se vračam k afroditi.
Npr en tak primer je gel za tuširanje.
Živim ob italijanski meji, kjer imajo gelov malo milijardo.
Ampak vedno se vračam k oljnimi gelu ingver limona.
Božansko in dolgo diši ter pušča navlažena kožo.
Tudi kreme in serumi so super.
Imam prijateljico v Beogradu in tudi tam je baje že dolgo sinonim za visoko kakovostno kozmetiko.
Tako da..
Go Afrodita go
Pozdravljene, priporočam uporabo aplikacije INCI BEAUTY.
No, ta pove kako kvalitetna je kozmetika znamke Afrodita.
No, roko na srce, tudi ostala kozmetika se je fuuul podražila. Vsi so navili cene. Za vso je že treba gledati, da se obrne spet neka akcija s -30% off, da je “normalna” cena. Pa velja tudi za zobne paste, zobne ščetke, ni da ni. Samo poglejte čistilna mleka in tonike, maske ipd. koliko ste plačevale 2 leti nazaj, koliko pa je cena danes.. pri Afroditi je vsaj nekaj proizvodov, ki res delujejo dobro in nimam težav, česar ne morem reči za nek Loreal in podobno industrijo. Za Afrodito se mi zdi prednost to, da imajo res mnogo “odtenkov”, se pravi različic, da si vsak lahko najde svoj vonj, barvo, teksturo…ki mu najbolj leži.
izsmrekenasmreko, 08.05.2024 ob 23:27
No, roko na srce, tudi ostala kozmetika se je fuuul podražila. Vsi so navili cene. Za vso je že treba gledati, da se obrne spet neka akcija s -30% off, da je “normalna” cena. Pa velja tudi za zobne paste, zobne ščetke, ni da ni. Samo poglejte čistilna mleka in tonike, maske ipd. koliko ste plačevale 2 leti nazaj, koliko pa je cena danes.. pri Afroditi je vsaj nekaj proizvodov, ki res delujejo dobro in nimam težav, česar ne morem reči za nek Loreal in podobno industrijo. Za Afrodito se mi zdi prednost to, da imajo res mnogo “odtenkov”, se pravi različic, da si vsak lahko najde svoj vonj, barvo, teksturo…ki mu najbolj leži.
Res je -marketing oglaševanje blagovnih znamk je največji strošek.
Meni je odlična npr. hialuronska linija za nego obraza Ombia iz Hofra. In pa Evelin krema z retinolom in morskimi algami.( pa čeprav je made in Poland).
Zakaj plačevat torej 5-7x več za enak produkt znane in odmevne blagovne znamke, ki veliko da predvsem na oglaševanje in so zato produkti toliko dražji, ker zaradi konkurence mora, sestavine pa popolnoma enake, kot od Hofrove npr.? I’m not that crazy and stupid rich, da bi plačevala davek na naivnost kupca.
Alaria, 09.05.2024 ob 01:11
Res je -marketing oglaševanje blagovnih znamk je največji strošek.
Meni je odlična npr. hialuronska linija za nego obraza Ombia iz Hofra. In pa Evelin krema z retinolom in morskimi algami.( pa čeprav je made in Poland).
Zakaj plačevat torej 5-7x več za enak produkt znane in odmevne blagovne znamke, ki veliko da predvsem na oglaševanje in so zato produkti toliko dražji, ker zaradi konkurence mora, sestavine pa popolnoma enake, kot od Hofrove npr.? I’m not that crazy and stupid rich, da bi plačevala davek na naivnost kupca.
Eveline je res dobra kozmetika, profesionalna linija in sploh niso dragi, so med najcenejšimi. Pri cenah je tako kot se kdo ceni. Eni navijejo, pa vržejo ogromno denarja v marketing, drugi dajo bolj dostopne cene za trg , ne vlagajo pa toliko v marketing. Petra Parovel je rekla da da mesečno 10.000 EUR samo za unfluencerje, da reklamirajo in nosijo njene pajkice in objavljajo .
v hoferu bodo geli v akciji
https://www.hofer.si/sl/p.afrodita-gel-za-prhanje.000000000000312221.html