Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kozmetika Artistry

kozmetika Artistry

Živijo!
Zanima me če ima katera izkušnje z kozmetiko od Artistry! Če jih imate, mi prosim pišite!!

Hvala! Lep pozdrav!!

Amway ima zelo dobra čistila, samo kozmetika pa meni ni preveč všeč. Nič posebnega. Za tako ceno se dobi marsikaj boljšega.

Lep dan!

Iza

Zelo dobre izkušnje. Kar se cene tiče bi napisala samo to: vsako kozmetiko je treba sponznat in se jo naučit pravilno uporabljat. Če jo pravilno doziraš, jo lahko uporabljaš od 6 do 9 mesecev. In če ti ne ustreza, imaš čas 3 mesece, da jo vrneš in ti brez kompiciranja vrnejo denar. Torej? V čem je point. Krema je cca 4.000,00 in jo uporabljaš 6 mesecev, navadna krema “pri taboljšem sosedu” je cca 2.000,00 in jo imaš največ 2 meseca. Pa dvomim, da jo lahko vrneš, ker ti ne paša. To je sicer moje mnenje. Ah, ja. Dvomim, da si je kdo z navadno kozmetiko pozdravil luskavico. Moja sodelavka si jo je.
Pa dobre odločitve ti želim!
T.

Hvala za odgovor! Zanima me, če ima katera izkušnje s kremo za celulit od Artistry. Ali kaj pomaga, če zraven veliko piješ in veliko hodiš?

Hvala že vnaprej za odgovor!!
Kata

Preizkušeno. Vendar je pomembno, da se pravilno prehranjuješ, gibaš in kot si že sama rekla, piješ vodo (negazirano!!!).

Živijo!!!
Vidim, da imaš izkušnje z Artistry, zato mi lahko poveš še kaj več!! Če seveda uporabljaš še kakšen drugi izdelk.
Ali mogoče poznaš tudi Network 21?

Hvala. KATA

100 % uporabnik.

In imaš že kakšne rezultate? Ali kupuješ samo zase ali širiš mrežo naprej? Pardon, ker sem tako radovedna, vendar sem tudi sama v poslu, vendar sem komaj začela. Hvala!!!

Kata

Kje pa se kupi ta kozmetika Artistry?

Za svetovanje oz. za kakršna koli vprašanja glede kozmetike Artistry, lahko pišete na naslov [email protected]. Z veseljem bom odgovorila na vprašanja!!

Za svetovanje oz. kakršna koli vprašanja glede kozmetike Artistry, lahko pišete na naslov [email protected]. Z veseljem bom odgovorila na Vaša vprašanja!!

New Report

Close