Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kozmetika biobaza

kozmetika biobaza

Zanima me, koliko kdo pozna kozmetiko Biobaza (naravna) – s čim ste zadovoljni, s čim ne..
Danes sem kupila olje za telo in diši čudovito, kožo lepo nahrani. Zanima pa me še za druge stvari…predvsem za obraz..

Jaz imam deodorant na kroglico. Zelen, verbena pa še nekaj je noter. Diši zelo sveže in meni res fajn. Sproban v poletni vročini. Katero olje si kupila?

Jaz mislim da so kar vse stvari ok, to dela družinsko podjetje iz farmacevtske stroke.

Jaz sem zase kupil milo iz oglja, da si spucam obraz pred britjem. No, tudi moja je opazila, da je to super zadeva in uporablja za čiščenje obraza. Po uporabi imaš namreč kožo ko dojenčkova rit. Nabavil sem tudi gel za britje, ki je vrhunski, mogoče edino prehitro posuši kožo, a ni take panike. Ker sva zadovoljna tudi z deodoranti, sva nabavila še tuš gel. V glavnem, biobaze je pri nama vedno več, tudi dišave so neverjetne.

Sama sem zelo zadovoljna z njihovim deodorantom green spirit. Je zame edin iz kolekcije,ki je dovolj obstojen tudi v “stresnih situacijah”.

Lp, Nina

New Report

Close