Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kozmetika in red

Kozmetika in red

Doma imam en kup kozmetike, vse to pa nametano po raznih toaletnih torbicah. Enkrat sem v nekem katalogu videla, da se dobi taka škatlica, kamor lahko pospraviš drobnarije (šminke in kake manjše zadevice), ki so v kopalnici vedno pri roki. Mogoče katera ve, kje kaj takega prodajajo oz. kako imate same »pospravljeno« kozmetiko.. Sama vem, da skoz kaj iščem in da velikokrat kaka stvar sploh ne pride na vrsto za uporabo, ker leži v kakem kotu…

Hvala za pomoč že vnaprej.

V Muellerju prodajajo rezlične verzije. Nekatere sicer niti niso tako poceni, pa vseeno… Nekaj podobnega se dobi tudi preko kataloga – mislim da od Neckermana, mogoče ima tudi Quelle.

Karmen, hvala za pomoc. V Neckermanu je sicer enkrat bilo, sedaj pa nisem videla, da bi se imeli.. bom se enkrat pregledala kataloge.. pa tud v Mullerja bom sla.

Hvala se enkrat; LP

Samo sporočam, da sem v Muellerju dobila, kar sem iskala. Ni ravno poceni, ampak naj bo.. stojalce za 12 smink stane cca. 1500 sit, za copice in podobne zadevice pa nekaj cez 2000 sit. Videti je kar kvalitetno narejeno. Upam, da se bo v redu obneslo!

Lep pozdrav!

New Report

Close