Kozmetika iz Hoferja
Cien, 08.01.2022 ob 18:04
Lidlove kreme dosegajo na testih vrhunske rezultate. Tudi Hoferjeve ne zaostajajo. Povozijo marsikatero drago kremo.
Moja niti ne vem kakšne znamke ima vse ker ne poznam. Vem pa zase, da vedno vzamem vse tisto od Ombie v Hoferju. A sem torej cenen moški?
Zomba pasta Ombia
parfum ombia
deozodorant ombia
milo ombia
šampon ombia
žiletke ombia
pena za britje ombia
celo vegan piše spodaj, torej sem tudi malo vegančka
sem že pisala mislim da lani glede teh hialuronskih iz Lidla in Hofra.
Meni so super, so kvalitetni in meni dosti boljši od kakšnega lekarniške znamke ( Ala Eucerin, ki stane 35 EUR:)
Na kapalko( torej čista hialuronska) mi je boljša 4D Cien iz Lidla kot iz Hofra – še boljša kot v 50ml steklenički je pa Intenzivna koncentrirana v ampulcah – cena mislim da je bila 6,99 EUR za en zavitek 10 ampul – sem kupila na zalogo lani ( imajo tematsko 1x letno na voljo) – je super poleti, tudi po sončenju, ko obraz rabi intenzivno vlago:
Namesto Intensiv gela 50ml na kapalko – čeprav imam tudi tega nekaj na zalogi:
Od krem so mi pa boljše Ombia Hofer, ker so na pumpico, torej s prsti noter ne posegaš, pa še lepše mi dišijo, kot od Ciena ( iz Lidla):
Tudi nakupljeno na zalogo lani.
Za zdaj v zimskih mesecih imam pa raje CIEN Q10 s hialuronsko:
Tisti serum na kapalko je čisto brezveze, ker ostane na površini kože, dnevna krema oz. gel je še kar v redu. Sedaj imaš hialuronsko kislino res že v ful kremah, tako da je težko zgrešiti cenovno ugodne variante. Pa če hočeš imeti te serume, moraš vedeti, da so eni pretekoči in moraš dodat vlažilno kremo na koncu, ker ti drugače kislina izhlapi skupaj z vodo iz kože.
različno in od obeh, 09.01.2022 ob 02:06
sem že pisala mislim da lani glede teh hialuronskih iz Lidla in Hofra.
Meni so super, so kvalitetni in meni dosti boljši od kakšnega lekarniške znamke ( Ala Eucerin, ki stane 35 EUR:)
Na kapalko( torej čista hialuronska) mi je boljša 4D Cien iz Lidla kot iz Hofra – še boljša kot v 50ml steklenički je pa Intenzivna koncentrirana v ampulcah – cena mislim da je bila 6,99 EUR za en zavitek 10 ampul – sem kupila na zalogo lani ( imajo tematsko 1x letno na voljo) – je super poleti, tudi po sončenju, ko obraz rabi intenzivno vlago:
Namesto Intensiv gela 50ml na kapalko – čeprav imam tudi tega nekaj na zalogi:
Od krem so mi pa boljše Ombia Hofer, ker so na pumpico, torej s prsti noter ne posegaš, pa še lepše mi dišijo, kot od Ciena ( iz Lidla):
Tudi nakupljeno na zalogo lani.
Za zdaj v zimskih mesecih imam pa raje CIEN Q10 s hialuronsko:
Te na pumpico sem probala, nic posebnega, dejansko ni razlike med to in drugimi cenejsimi.
Sem pa dobila en komplet korejske kozmetike, no, to pa je razlika, tudi v ceni je konkretna razlika, 20 in vec €€, pa imam drugace lepo in neproblematicno kozo, dejansko se lahko mazem s katerokoli kremo, pa sem edino pri tej korejski opazila bistveno razliko.