Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kozmetika Just

Kozmetika Just

Mene pa zanimajo izkušnje z izdelki Just, koliko jih uporabljate, katere največ in ali so res tako učinkoviti?
Zanimajo me predvsem mnenja tistih, ki uporabljajo in ne le, da imajo doma…

In še, glede na ceno, ste našil že primerljiv izdelek (nadomestek) po nižji ceni ali celo boljši?

Jaz imam vedno doma kremo Materina dušica, je odlična pri kašlju in prehladih, moja dva vedno mažem.

kar nas ne ubije, nas naredi močnejše!

Kje pa se lahko kupijo izdelki od Justa? Tudi v trgovini, ali samo na spletu? Tudi jaz bi rada kaj od njih, pa ne vem, kje dobiti. Se da kje videti njihove izdelke?

Ponavadi se kupijo pri zastopnikih Justa, meni jih rihta kolegica ki se s tem ukvarja.Malo povprašaj sigurno se najde kdo.

Sem svetovalka in vam lahko pomagam z nasvetom in pri nakupu. Vsi Justovi izdelki so predstavljeni na spletni strani http://www.naturaljust.si/

Izdelki so kvalitetni, uporablja se jih v majhnih količinah, ker gre za čista eterična olja ali kreme z veliko koncentracijo olj. Če bi želeli več informacij o uporabi in učinkih vam lahko na mail pošljem skripto z opisi.

Najbolj prodajani izdelki so tea tree – za vse kožne težave in težave z glivicami – vnetja splovil pri ženskah, naslednji izdelek je materina dušica ali timol – vsebuje timijan. ki pomaga pri prehladnih obolenjih saj redči sluz in olajša izkašljevanje, krepi imunski sistem, pa seveda olje 31, ki vsebuje 31 zdravilnih rastlin – je vsestransko uporabno, primerno za inhalacije, masaže (ga dodajamo osnovnim pr. mandljevo olje)..glavobolih….

za več info: zdravilnazelisca@gmail.com

Zakaj imajo izdelki JUST, ki so naravna kozmetika notri parabene in druge škodljive snovi?

Doma imamo Materino dušico in Tea Tree – ko sem prebrala sestavine me je skoraj kap – naravno??? Kaj točno od tega?

Saj ni naravno, tudi kvalitetno ni, samo drago. Pomaga pa samo , če verjameš.

To pa ne bo res da ne pomaga, pomaga, sem sama večkrat preizkusila, pa tudi pretirano drago ni saj imaš kremo za dolgo vsaj jaz.

tea tree kapljice in olje 31 uporabljam kadar se me hoče prijeti prehlad, takoj prvi znak. Jaz si pripravim 3+5 kapljic v 1dl tople vode, popijem – ni glih 🙂 kakšen dober okus, nato še 2 dl vode, da poplaknem kozarec in meni vedno pomaga.
olje 31 še za mazanje pikov komarjev, v izparilnik, kadar me boli želodec od hrane
tea tree kapljice za umivanje zob kadar krvavi dlesen, tudi za morebitni “bel tok :)” – tampon s 3 kapljicami dela čudeže
tea tree krema je edina, ki jo moja koža na obrazu prenese brez, da dobim rdeče fleke.
Meni je prima. Ne prodajam :), kupim tea tree 2 steklenički in eno kremo letno, olje 31 imam dlje.

Saj to je to, te kreme in olja imaš za dolgo, saj mogoče se sliši da je visoka cena, kaj pa razne druge kreme za obraz ko jo imaš en mesec, ko slišim ceno mi kar slabo rata, pa nihče nič ne komplicira.

New Report

Close