Kozmetika Just
Sem svetovalka in vam lahko pomagam z nasvetom in pri nakupu. Vsi Justovi izdelki so predstavljeni na spletni strani http://www.naturaljust.si/
Izdelki so kvalitetni, uporablja se jih v majhnih količinah, ker gre za čista eterična olja ali kreme z veliko koncentracijo olj. Če bi želeli več informacij o uporabi in učinkih vam lahko na mail pošljem skripto z opisi.
Najbolj prodajani izdelki so tea tree – za vse kožne težave in težave z glivicami – vnetja splovil pri ženskah, naslednji izdelek je materina dušica ali timol – vsebuje timijan. ki pomaga pri prehladnih obolenjih saj redči sluz in olajša izkašljevanje, krepi imunski sistem, pa seveda olje 31, ki vsebuje 31 zdravilnih rastlin – je vsestransko uporabno, primerno za inhalacije, masaže (ga dodajamo osnovnim pr. mandljevo olje)..glavobolih….
za več info: zdravilnazelisca@gmail.com
tea tree kapljice in olje 31 uporabljam kadar se me hoče prijeti prehlad, takoj prvi znak. Jaz si pripravim 3+5 kapljic v 1dl tople vode, popijem – ni glih kakšen dober okus, nato še 2 dl vode, da poplaknem kozarec in meni vedno pomaga.
olje 31 še za mazanje pikov komarjev, v izparilnik, kadar me boli želodec od hrane
tea tree kapljice za umivanje zob kadar krvavi dlesen, tudi za morebitni “bel tok :)” – tampon s 3 kapljicami dela čudeže
tea tree krema je edina, ki jo moja koža na obrazu prenese brez, da dobim rdeče fleke.
Meni je prima. Ne prodajam :), kupim tea tree 2 steklenički in eno kremo letno, olje 31 imam dlje.