Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kozmetika Nivea

kozmetika Nivea

Zdravo, mene pa zanima kakšne so vaše izkušnje s kozmetiko znamke Nivea. Kajti cena je dokaj ugodna, pa bi rada vedela, če je v stilu malo denarja, malo muzike, ali pač ne.
Lep pozdrav!

jaz uporabljam od niveje tonik za obraz, lotion in triminutno -tuba- masko za ciscenje. sem zadovoljna,maska ti resnicno odstrani ogrce ce jo redno uporabljas,tonik osvezi in napne kozo, mleko za odstranjevanje make upa pa tudi u redu. probala sem se hidratantno kremo,aqua beauty – z njo pa nisem bila zadovoljna (se mi je zdelo da mi kozo kar skupi vlece), ceprav to je relativno, odvisno od tipa koze.
lp

Jaz uporabljam kremo za obraz alfa flavon in mi je zelo uredu…pa tudi mleko za telo (predvsem tisto po sončenju je zame nenadomestljivo) ter tudi mleko za tuširanje z vitamini. Meni ustreza….je pa to čisto odvisno od kože se mi zdi. LP

Zdravo!

Jz sem probala lake za nohte – pravo sranje!!

Men je pa recimo lak za nohte prou vsec od Nivee.

Sama sicer uporabljam Niveo, ker moja denarnica ne zmore kaj več. Naj pa povem, da mi je kozmetičar, ki se ukvarja s tem povedal, da nivea še za komolce ni dobra.

Lala

tejci kje se pa dobi to masko? koliko stane?

to masko sem zasledila povsod od interspara,dm-ja in milerja, razlika je le v ceni. najbolj se jo splaca kupit v intersparu kjer stane 1100 sit
miller 1400sit)
pakirana je v 75 ml pastelno modri tubi, natancneje pa se ji rece :kremna cistilna maska (klärende reinigungs maske)
lp

in kakšna je bila njegova utemeljitev…zakaj ne? kaj potem priporoča on?

Problem tok poceni krem je, da gre izredno malo denarja res v razvoj krem in malo se vlaga v tehnologijo. Pac veliko denarja gre v reklame, saj vidimo, da se za niveo reklame skos vrtijo. Na ta nacin lahko kaj prodajo, po nizkih cenah in zaradi tega ne moremo pricakovati, da so izdelki vrhunski. Tako je bilo razloženo meni in se mi tudi zdi logično.

vera

New Report

Close