Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kozmetika Nuxe

Kozmetika Nuxe

Ali kdo med vami uporablja kozmetiko Nuxe in kako ste zadovoljne z njo?
Katere kreme od njih uporabljate?

Uporabljam nuxe Merveillance, zadovoljna sicer….ampak malo gruntam, da bi jo menjala za katero od Aubrey Organics.

Evo, jaz sem razmišljala o vlažilni kremi z UV zaščito od Nuxe, pa sem vzela ravno od Aubrey Organics vlažilo z UV 15 za mešano kožo in sem po parih dneh zelo zadovoljna, čez dan se sicer pričnem malo svetiti ampak popivnam z robčkom, koža pa mehka, navlažena (imam težave z nečisto kožo, ki pa ima suho povrhnjico…)

vzela sem še gel za ogrce in nočno vlažilno od alg… in mi ni žal.

L

Sem uporabljala Creme Fraiche, pa Creme Nirvanesque Enriche, pa ne uporabljam več, ker so mi vonji krem NUXE preagresivni, prevladajo nad vsemi ostalimi vonjavami in parfumi, ki jih daš na telo.
Sedaj uporabljam AloeDermal kreme, kupim v lekarni.

Lp,
Sonček

tudi meni vonj ni ušeč in koža me začne pečt, ko dam gor njihove testerčke…..pa solze mi tečejo (kljub temu, da za okoli oči uporabim njihov tester za okoli oči)….
ostajam na loccitane….pa nej reče kdo kar hoče….važno je da se dobro počutim v svoji koži 🙂

Meni je preagresiven, se zelo solzim po njem.

lenčk33, kako se pa imenuje ta krema, ker jaz imam iste težave s kožo.

lp

http://www.aubrey.si/Trgovina.htm

tule je njihova spletne stran, imaš izdelke za vsak tip kože…

Jaz sem zvesta uporabnica Nuxe kozmetike; prišla v obdobje prvih gubic in zato pred 2 letoma nabavila kremo Nirvanesque ter rožni tonik, ki je zame najboljša kombinacija, kar sem jih kdaj poizkusila.
Verjamem pa, da nekatere ženske ne poznajo osnovnih negovalnih postopkov in potem jokajo po internetu, kako zanič je kakšna kozmetika. Fora vsega je v toniku!
zvečer: čiščenje, tonik
zjutraj: tonik, za grah kreme

Tudi jaz sem zelo zadovoljna z nuxovo kozmetiko. Uporabljam suho olje in anticelulitno kremo.

Aja, pa olje je tudi zakon, sploh vonj je božansko naraven. Imam ga za obraz, 1x na teden čisto na tanko si ga dam zvečer po čiščenju.

Punce, preglejte in probajte še kozmetiko Gamarde (www.gamarde.si), pred njo se vse skrijejo!

M

Fora vsega je v sestavinah vseh izdelkov, ne le tem-pa-tem toniku, sploh pa ne znamki.

Pa glede na to, da govoriš o tem, kako ženske ne poznajo osnovnih negovalnih postopkov, ti lahko namignem, da jih žal tudi ti – po prebranem postopku – ne poznaš.

________________________________________ Our lives begin to end the moment we become silent about things that matter (Martin Luther King, Jr.) http://www.brodii.jimdo.com/

3X HURRRAAAAA ZA FEMININE!!!!!!!!!!!!!!

M

Jaz zdaj prvic uporabljam nuxe v lekarni sem dobila testercek za poizkusit krema je super okrog oci me ne pece lahke teksture pa zelo lepo disi od vichija me je peklo

SEM ALERGIČNA NA SKORAJ VSE KREME,UPORABLJALA SEM LAHKO KREMO EUCERIN NAVADNO.OSTALE EUCERIN MI NISO ODGOVARJALE.PEKLA ME JE KOŽA. A MISLITE DA BI LAHKO UPORABLJALA VAŠE PROIZVODE TUDI OJLE ZA MASAŽO(MENDA TOPI MAŠČOBE). HVALA ZA ODGOVOR IN LEP POZDRAV.

SEM ALERGIČNA NA SKORAJ VSE KREME,UPORABLJALA SEM LAHKO KREMO EUCERIN NAVADNO.OSTALE EUCERIN MI NISO ODGOVARJALE.PEKLA ME JE KOŽA. A MISLITE DA BI LAHKO UPORABLJALA VAŠE PROIZVODE TUDI OJLE ZA MASAŽO(MENDA TOPI MAŠČOBE). HVALA ZA ODGOVOR IN LEP POZDRAV.

kAJ KERA VE KJE SE DA NUXE PROIZVODE NABAVIT?
v KERIH LEKARNAH MISLIM!

Kozmetiko dobiš že v vsaki lekarni namreč…navsezadnje lahko tudi TUKAJ

Hej ponujajo ful ugodne pakete kozmetike…tud do 50 % ceneje…sam ne vem do kdaj je akcija???

Hej ja kje pa se to dobi (oseba Gamarde)?
V kaki lekarni verjetno a ne?

Ne sama sem našla na netu namreč – evo povezava je tukaj KLIK

Sama sem že nabavla zalogo pri njih – so pa rekli, da je treba pohitet…da imajo samo še nekaj paketov od vsake darilne linije!

Ma ja, vsaka prisega na svojo kozmetiko. Mene je pred leti mozoljev, in mastne kože v globini in suhe povrhnice rešila Robeus kozmetika www.kozmetika.aurus.si. Mogoče pomore tudi tebi.

Tudi jaz uporabljam Nuxe kremo za piling obraza in masko po pilingu. Koža je čudovita. Priporočam!

Zanima me kje prodajat izdelke ? hvala lep pozdrav
in kje dobit kaksne stranke za to

New Report

Close