Kozmetika Nuxe

Evo, jaz sem razmišljala o vlažilni kremi z UV zaščito od Nuxe, pa sem vzela ravno od Aubrey Organics vlažilo z UV 15 za mešano kožo in sem po parih dneh zelo zadovoljna, čez dan se sicer pričnem malo svetiti ampak popivnam z robčkom, koža pa mehka, navlažena (imam težave z nečisto kožo, ki pa ima suho povrhnjico…)
vzela sem še gel za ogrce in nočno vlažilno od alg… in mi ni žal.
L

http://www.aubrey.si/Trgovina.htm
tule je njihova spletne stran, imaš izdelke za vsak tip kože…

Jaz sem zvesta uporabnica Nuxe kozmetike; prišla v obdobje prvih gubic in zato pred 2 letoma nabavila kremo Nirvanesque ter rožni tonik, ki je zame najboljša kombinacija, kar sem jih kdaj poizkusila.
Verjamem pa, da nekatere ženske ne poznajo osnovnih negovalnih postopkov in potem jokajo po internetu, kako zanič je kakšna kozmetika. Fora vsega je v toniku!
zvečer: čiščenje, tonik
zjutraj: tonik, za grah kreme

Fora vsega je v sestavinah vseh izdelkov, ne le tem-pa-tem toniku, sploh pa ne znamki.
Pa glede na to, da govoriš o tem, kako ženske ne poznajo osnovnih negovalnih postopkov, ti lahko namignem, da jih žal tudi ti – po prebranem postopku – ne poznaš.

Kozmetiko dobiš že v vsaki lekarni namreč…navsezadnje lahko tudi TUKAJ

Ne sama sem našla na netu namreč – evo povezava je tukaj KLIK
Sama sem že nabavla zalogo pri njih – so pa rekli, da je treba pohitet…da imajo samo še nekaj paketov od vsake darilne linije!