Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kozmetika ponovno

kozmetika ponovno

Nekaj predlogov za uporabo preizkušenih pudrov sem dobila, hvala vam. Zanima pa me, če jih uporabljate za čez dan ali so samo za posebne priložnosti? Ali se ful vidi, da si namazan?
Kama

Jaz sem namažem s tekočim pudrom vsak dan in se mi sploh ne vidi. Uporabljati moraš fin puder in si g nanesti zelo natanko, prav tako se mora skladati s tvojim tipom kože, da ni preveč temen, potem je vidna razlika med vrato in obrazom to pa je fuj.

Vidiš tu pride do izraza kaj pomeni, če je puder težak. Lahko je še tako lepo, tanko nanešen, se vidi da si napudrana. To se meni dogaja z Lancom pudrom. JE pa super za zvečer, ker daje tako lep, pravljičen videz, brezhiben.

Za čez dan pa ni slab VICHY, Max Factor, ki me je res lepo presenetil. Zjutraj ko začneš dan, grem pod tuš, se namažem z mlekom za telo, se oblečem in potem se začne. Spnem lase, se umijem, umijem zobe, tonik za obraz, krema in nato puder. Potem rdečilo za lica, oči, usta, na koncu pa še puder v prahu(če imaš MAx Facotr to ni potrebno). Na koncu še lasje. VOILA!

Puder ti ne sme sušiti kože, ne sme ostajati v grudicah, ne sme se videti, ne sme zategovati kože, ne sme biti prerumen.
Od dražjih ti predlagam, da najprej zahtevaš tester! V nobenem primeru ne kupi zadeve brez tega da jo prej preiskusiš. Če ti puder ne bo odgovarjal, ga namreč ne moreš odnesti nazaj.

Užiten je tudi od Diora, Chanela, Clinique. Veliko sreče,

Mojca

New Report

Close