Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kozmetika Sisley

Kozmetika Sisley

Ali je katera že uporabljala kreme Sisley ali katero drugo njihovo kozmetiko šminke, pudre, ipd. Je precej draga, povprečna krema cca 20.000 sit. Obstajajo pa tudi tiste za zrelo kožo preko 50.000. So res te stvari tako dobre, da se splača?
Lepe pozdrave vsem, lili

Zivjo!

Jaz uporabljam kozmetiko Sisley in moram reci da je zdalec najboljse, kar sem kdaj koli dala na svoj obraz. Res je zelo draga, vendar recimo kreme tudi zelo malo naneses na obraz. Saj lahko testiras, pojdi v Milerja in reci gospodicni, ki je zadolzena za Sisley naj ti da tester. Tako sem to naredila jaz. In splacalo se je.

m.

Mnuella,
hvala za nasvet. Pa uporabljaš vse stvari? Mleko, tonik, dnevno, … tudi kaj od dekorativne kozmetike maskaro, puder? Imaš občutek da bi ostala pri tej kozmetiki?
Jaz namreč menjam vse po vrsti od krem do šmink. Malo od Diorja, E. Arden, La prerie, Juvena…, pa morem rečt, da nad nobeno stvarjo nisem bila pretirano navdušena oz. redko katrero stvar sem ponovno kupila.

Ja, uporabljam dnevno, nocno kremo, lip gloss in mleko ter tonik. Pa bom kar ostala pri tem, vsaj za enkrat.

New Report

Close