kr dol mi je padel
privoscil sem si skok cez plot, na fb sem nasu res luskano bejbo, sem ji malo na duso pihal, izgledalo je vse zelo obetavno…. vsake toliko pac to rabim, malo spremembe od domace spalnice…. puncam sem nasplosno privlacen, vendar nikoli taksne stvari ne pocnem tako, da bi kaksno osebno poznal, zaradi diskretnosti…..
Jo povabim na vecerjo, sprosceno debatirava in zdela se mi je res simpaticna. Sicer ne ravno najbolj razgledana, ampak OK…. vecer nadaljujeva pri njej – tam pa presenecenje! Ona vzame xtc, ker ji menda daje zelo dober obcutek…. si mislim, OK, sej vem zakaj sem tu, sej je ne mislim ozenit…. nadaljujeva, jo pocasi slacim….. tetovaza na joskah, neko besedilo in tetovaza na muci… mah, fuj in fej, potetovirana mala zadrogiranka…. le kam je ta svet prisel…
sem se ji zahvalil, se oblekel in sel.
Men je to nagravzno!
te popolnoma stekam! Generacija, ki je zdaj od 20-30 let stara je to, kar si opisal. Njihovim vrstnikom ocitno sedejo, men ne, pa naj ima se taksen krasen telo. Mene tud vse mine, ko vidim, kako delajo selfije, hkrati pa je glava cisto prazna in ob vikendih zadeta. Raje eno mal starejso, ce ze srbi med nogami. Ta mlade so sicer res lepe, sam seksat pa vecinoma ne znajo, ceprav mislijo, da so tudi v tem vrhunske 🙂 Da to ni niti priblizno res, ve pa samo moski, ki ima za sabo nekaj kilometrine
Tatuji na ženskah so res odbijajoci. Na takih mestih kot praviš, so pa sploh znak da jih pump in dumpnov kak badboy. Pač psihološko poškodovana zato si poškoduje se telo.
Kar se pa xtc tiče bi ga pa še sam vzel in imel najboljsi seks v lajfu
kar se tice tatujev, se strinjam s teboj, neokusno. Kar se tice xtc, se pa ne strinjam. No verjetno odvisno od posameznika. Jaz sem iz ciste radovednosti probal xtc in tudi enkrat eno belo crtico, vendar moram povedat, da to name nima nobenega posebnega vpliva, razen verjetno, da skoduje mozganom. Za bolj labilne osebe, ki nimajo samopodobe, je pa to verjetno drugace…
Forum je zaprt za komentiranje.