Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kradla sem

Kradla sem

Sovaščanki sem z vrta med sprehodom vzela tri zelo lepe tulipane za v vazo. Skratka, ukradla sem jih. Ali bom šla v pekel?

V katerem kraju?

Odgovor na objavo uporabnika
Preveč, 19.04.2025 ob 17:01

V katerem kraju?

Tega pa ne povem.

Oh, veš kaj? Veš koliko “pušelcev” sem že jaz dala v vazo.
Res sem hvaležna sem tem skrbnim ljudem, ki toliko ljubezni vložijo v rože, ki nam potem krasijo dnevno sobo. ☺️

Ne skrbi. Zate že montirajo ekstra kotel. Ogrevanje pa bo na veternico. Malo hladno – malo vroče.

Kako se piše sovaščanka?

Jaz imam ravno zato kamere vse naokoli. To da kradeš tulipane je, verjemi, še najmanj.. ko sem videla sovaščanko kako se je podelala za mojo figo, takrat mi je bilo jasno zakaj vsak, ko se na novo priseli, najprej zazida BERLINSKI zid okoli bajte😅

Drugače pa so tulipani res poceni v akciji v tem obdobju. Si jih pustiš za naslednjo sezono in razmnožiš v par letih ogromne količine. Ne kradi drugim sreče.

Preveč, 19.04.2025 ob 17:27

Kako se piše sovaščanka?

Brez “meki” č.

Jao ej model, naj se ti fufla posuši

Hahahahahaha potegni ga župniku pa je deal..le problem ker župnik ne mara ženske pač pa ima rajši otroke

A te mama ni naučila, da se ne krade. On ukrasti SAMO tri tulipane sosedi je grdo.

Na veliko soboto

zaradi 3 pofukanih tulipanov verjetno ne. boš pa gor plačala. t ibo bog dal nalogo, problem ,pri kerem se boš izboljšala. če se boš takoj pri prvi nalogi ok. če en boš tako dolg odolgo dobivale  večp lažjih testov, da se boš bolje pripravilna na to nalogo.  v tovjem jeziku, karma te bo udarila.   tko je.  za krajo, so v sveu države v kerih bi ti odsekal i3 prste in še klitoris. tako da, boš mogla popravit.

Primitivka, zelo grdo od tebe, še v naravi ne odtrgam rože, na vrtu pa mi na misel ne pride. Kaj mi bo travniška roža v vazi, ki že v naslednji dan oveni? Sedaj pa še par takih kretenk kot si ti, pa bo greda prazna. Bi te rada videla, če bi jih ti sadila zdaj pa primitivka misliš, da si carica.

A bi se zelo sekirale, če bi vam za kazen odstranili klitoris?

Če se pa zaradi 3 tulipanov sekiraš za pekel, pojdi k spovedi, dobiš kazen in stvar pozabljena. Ti se sekiraš zaradi 3 tulipanov, tisti, ki pa so pokradli cela podjetja in delavce poslali na cesto, oni se pa nič. Takih malih grehov bog sploh ne vidi, ima z velikimi preveč dela.

Rože je treba ukrast, da nam lepše rastejo in dolgo počakajo.

svašta, 19.04.2025 ob 20:48

Rože je treba ukrast, da nam lepše rastejo in dolgo počakajo.

Pojma nimaš, rože se krade tako, da skrivaj odlomis mali vršiček in sam vzgojis rastlino, ne pa cvetov. Kaj, ko bi vsak odlomil enega??

New Report

Close