Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute kraja bitcoinov

kraja bitcoinov

A o tem pa ne boste nič napisali?

Ja, tud meni je zanimiva ta tišina na MONu… Bodo spet komentarji v smer da je to interna kraja znotraj firme… Ljudje…. Tvegano je tole. Zelo.

Saj so spodaj teme. Smo že dopoldne obdelali.

Ja kaj pa želiš, da komentiramo.. Naj preiskovalci zadeve raziščejo, kar je tudi njihivo delo.. Kaj točno bi rad?

Joj, upam, da ni kaj narobe z naložbo gospoda župnika, on je kupil nekaj bit konjev. Ga moram obvestit, ko pride nazaj s smučanja iz Francije.

Strašno ste tečni s temi “bit kojni”.. A ni pravilno bitcoin?

Kaj bi napisal?
Ti napiši in ne pizdi tukaj! Jaz nimam pojma o teh bitkonjih, kako se to krade, hrani, kupuje..

Jaz se ne spoznam preveč, sem tudi stara in nisem za novotarije, tako da mogoče tudi narobe pišem. Slišala sem samo od gospoda župnika za to. Bog z vami!

Majda 1948 sem te pogrešala, super pišeš. Da nisi ti BMW, ki me je včasih s svojimi zapisi zabaval. Zdaj je pa poniknil. Torej si se preimenovala, ali pač ne.

Majda je zakon za tiste, ki jo razumejo.

Majda 1948 sem te pogrešala, super pišeš. Da nisi ti BMW, ki me je včasih s svojimi zapisi zabaval. Zdaj je pa poniknil. Torej si se preimenovala, ali pač ne.
[/quote]

Ne poznam in ne vem, kdo je ta BMV, sem pa tudi že slišala od gospoda župnika za tega BMV, tako da ga mogoče pozna. Gospod župnik pozna veliko ljudi.

Ne poznam in ne vem, kdo je ta BMV, sem pa tudi že slišala od gospoda župnika za tega BMV, tako da ga mogoče pozna. Gospod župnik pozna veliko ljudi.
[/quote]

Ej majdka, to je znamka avtomobilov. Ima gospod župnik tega?

Ej majdka, to je znamka avtomobilov. Ima gospod župnik tega?
[/quote]
Župnik ima ročni pogon.

[/quote]A ti pa praviš, da ga ne poznaš? Škoda. Lep večer

[/quote]BMW je bil sprana glava. Pijancek

BMW je bil sprana glava. Pijancek
[/quote]
Ko smo že pri pijančkih, jaz pa pogrešam travico in njegove prigode.

Saj še na tole ne znajo “eksperti” odgovort.

Točno tako je to!
Kojni so ušli z vajet in se razbežali na vse stranii, težko jih bo spravt nazaj v štalco.

Saj še na tole ne znajo “eksperti” odgovort.
[/quote]
Na to se ne da odgovorit, ker je 30% vprašanja
Ko bo vprašanje celo in jasno se pa da

bog z njim in njegovimi konji z Franciji.

Tole draga Majda se imenuje bitcoin.

New Report

Close