Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek krajši ali daljši ?!

krajši ali daljši ?!

…no sSprašujem predvsem vas damice, ki ste imele priliko čutiti takšne in drugačne, pomagajte mi, …………..kašne vam je všeč??!!

………..Nekako se zavedam, da je milijon vzporednih faktorjev, a mi je dolžina jezika postala maltene mora. …………

mal heca…..

leta letijo - iščem stevardeso.....

Za kratkost ali dolžino česa gre pri tem vprašanju?

Če gre za “dolgost življenja našega je kratka”, potem lahko kod “dama” povem, da o njega dolžini ali kratkosti nisem razmišljala, razmišljam pa še vedno o njega kvaliteti !!!:-)

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

o jezičku govorim………do konca preberi…

ampak glede življenja pa……ga imava še vsega pred sabo…….

No ja, če si ti tisti, ki si tako noro in hitro skakal okrog sosednje mize, stopal gor na stole, slikal vse povprek, z očali in brez (žal ne zgolj plesišča, kot sem sprva mislila, predno sem začela slediti osebi, ki je klikala in klikala in zajela v aparat vse naše omizje ….), potem ti resda imaš pred seboj še vse svoje življenje … in daj bog, da bi bilo tako polno romantike, kot je bilo doslej … o vsem ostalem pa ni vredno debatirati !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

kak se smejim zaj…ej…..srce moje nedolžno….še…..

kakšno romantiko pa bi si želela?

New Report

Close