Kraljevski obisk
http://www.siol.net/slovenija/novice/2008/10/prometni_rezim.aspx
Kdo bo plačal tale kraljevski obisk? Davkoplačevalci? Tudi tisti, tisti s 400 € dohodkov?
In lista povabljenih na večerjo… katastrofa… ne katastrofa, komedija… Cvikl med povabljenimi…. hahahahaha… za posebne zasluge…
pa kaj ko bi bil samo Cvikl, je zraven še nekaj, lepo rečeno ,spremljevalk.
zakaj pa sploh prihaja k nam, kdo jo je povabil, hmmm??? ja pol moramo pa plačevat, pa še ljubicam naših vrlih politikov!
evo še malo branja, kje se družita lepa Urška in lepa Jerca!:)))in za koga vse bomo plačali!
http://www.finance.si/227089/Kje_se_druzita_Janseva_Urska_in_Cviklova_Jerca
evo, kdo vse bo večerjal, jeee tudi moj Kučanček z plavimi učki je med njimi, pa Zoran Jankovič tud!:)))
hahaha mmml, ja kaj pa midva, jaz bi tudi imela enega takega lepega Lipicanca, pa bi sama skrbela zanj, pa mi ga noben noče poklonit, pa ti imaš tudi zihr kako željo, pa nič, torej sva manj vredna, ja žal tak je ta svet!:)))
ja mik tudi JJ-a, ja kaj čmo tudi zanj in njegovo Urško bomo plačali, izbranci pač!:)))
Potem pa bo najbolje, da se zaprete v malo domovinico, naredite en velik zid in živite izolirano. Nobenih gostov oz. obiskov, vi tudi nikamor. Da ne boste kaj zapravili, še posebej bognedaj za koga drugega.
Pa kaj ste proti vsemu? Proti vsem? Kaj vas vse tako zelo moti? Kdo bo jedel pa kdo ne bo jedel pa kdo bo kako oblečen? Aja, iz vašega žepa grem saj res.
Nikoli ne bomo ena pomembna država, dokler smo v njej mali ljudje. Po razmišljanju.
hahaha mmml, ja kaj pa midva, jaz bi tudi imela enega takega lepega Lipicanca, pa bi sama skrbela zanj, pa mi ga noben noče poklonit, pa ti imaš tudi zihr kako željo, pa nič, torej sva manj vredna, ja žal tak je ta svet!:)))
ja mik tudi JJ-a, ja kaj čmo tudi zanj in njegovo Urško bomo plačali, izbranci pač!:)))[/quote]
A na Pahorja in njegovo spremljevalko pa si kar pozabila? To je vse vredu pri drugem pa ne. Kako si pritlehna.
ja mik tudi JJ-a, ja kaj čmo tudi zanj in njegovo Urško bomo plačali, izbranci pač!:)))[/quote]
A na Pahorja in njegovo spremljevalko pa si kar pozabila? To je vse vredu pri drugem pa ne. Kako si pritlehna.[/quote]
aj, no pa še Pahor, mi je tud kar prav da gre, samo mislim da brez spremljevalke, čeprav je mati njegovega otroka! Velika razlika in pritlehnost nima tu kaj iskati. Vsaj isti naslov imata!:)))
A na Pahorja in njegovo spremljevalko pa si kar pozabila? To je vse vredu pri drugem pa ne. Kako si pritlehna.[/quote]
aj, no pa še Pahor, mi je tud kar prav da gre, samo mislim da brez spremljevalke, čeprav je mati njegovega otroka! Velika razlika in pritlehnost nima tu kaj iskati. Vsaj isti naslov imata!:)))[/quote]
No ja, če je Tanja Pečar njegova spremljevalka in mati njegovega otroka, potem se bo tudi ona sladkala s kostanjevo torto. Če imaš pa ti druge informacije…
Potem lahko tudi rečeš štajerski predsednik Danilo Türk…[/quote]
Ne Skopušnik, seveda ni isto.Anglija ima, med drugim, svojo angleško reprezentanco, kar recimo Štajerska nima.
Cel svet ji pravi angleška kraljica, ti si se pa našel tu mene malo na fino…v glavo.
Vem, da ima Anglija lastno reprezentanco…
[queen]There has not been a Queen of England since 1603. Elizabeth I was the last ever King or Queen of England. From 1603, the monarch, although living in England, has been known as either the Monarch Great Britain (as Queen Anne was) or of the United Kingdom (as Queen Victoria was).
When Elizabeth I died, King James VI of Scotland became king of England as well as Scotland, thus uniting the kingdoms of England and Scotland for the first time.[/queen]