Kraljevski obisk
Zahvala za tale obisk gre g. Kučanu, ki je kraljico povabil.
Plačali ga bomo vsi davkoplačevalci.
Tole obešanje, kdo je koga pripeljal za spremljevalca pa kaže samo na to, da nekateri preveč berete rumeni tisk.
Sedaj čakam samo še na to, da začnete komentirat večerne toalete posameznic, ki so šle na večerjo s kraljico……..
Kaj češ……. je pa vseeno promocija za SLO, kar ni slabo……
hahaha, se je že začelo, preberite kdo vse moti SDS-ovce!:)))
hahaha, se je že začelo, preberite kdo vse moti SDS-ovce!:)))
http://www.vest.si/2008/10/21/sds-o-kraljevi-vecerji/%5B/quote%5D
Mi lahko razložiš zakaj je na večerji tudi Cvikel?
Ko takole berem tele vaše poste na temo kraljičinega obiska, se moram prav nasmejati. tisti, ki ste še en mesec nazaj kričali kakšna revščina da vlada v Sloveniji, se sedaj vehementno posmehujete, ko vas kdo opomni na to.
Sedaj, ko Turk gosti kraljico, katere obisk bo zeeeeloooo velik strošek, ki ga bomo seveda krili mi davkoplačevalci in katerega učinek ne bo velik je to vse v redu, ko pa je Slovenija predsedovala Evropski uniji, takrat je bilo pa hudo. Sami stroški, strašne zapore cest,…pri tem obisku se pa ne čuti nobenih zapor cest….
Joj kako ste nekateri dvolični.
seveda je revščina in njej se ni za posmehovat, čudno pa se mi zdi, da jo sedaj vidite vi, ki jo pred volitvami niste!
veš kaj mene nisi slišala reč nič čez predsedovanje ES!:))
seveda so stroški ogromni, a je kje kdorkoli rekel da niso, ampak raje za kraljico, kot tistega pokvečenega kavbojca!:)
aha saj vem ,v tem je problem, ker niso bili tapravi na večerji, vsaj zate pa za JJ-o tud, ja bog pomagaj očitno si niso zaslužili večerje v takšni družbi!
seveda je revščina in njej se ni za posmehovat, čudno pa se mi zdi, da jo sedaj vidite vi, ki jo pred volitvami niste!
veš kaj mene nisi slišala reč nič čez predsedovanje ES!:))
seveda so stroški ogromni, a je kje kdorkoli rekel da niso, ampak raje za kraljico, kot tistega pokvečenega kavbojca!:)
aha saj vem ,v tem je problem, ker niso bili tapravi na večerji, vsaj zate pa za JJ-o tud, ja bog pomagaj očitno si niso zaslužili večerje v takšni družbi![/quote]
Vi jo ne vidite več. Nocoj v trenjih so vaši na vse grlo navijali za predsedniško palačo. In to v tej revščini! Kar čez noč ste pozabili nanjo.