Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Kraljevski obisk

Kraljevski obisk

Zahvala za tale obisk gre g. Kučanu, ki je kraljico povabil.

Plačali ga bomo vsi davkoplačevalci.

Tole obešanje, kdo je koga pripeljal za spremljevalca pa kaže samo na to, da nekateri preveč berete rumeni tisk.
Sedaj čakam samo še na to, da začnete komentirat večerne toalete posameznic, ki so šle na večerjo s kraljico……..

Kaj češ……. je pa vseeno promocija za SLO, kar ni slabo……

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Vem, da ima Anglija lastno reprezentanco…

Kak lapsus sem napravil…

Vem, da ima Anglija lastno reprezentanco…

Kak lapsus sem napravil…[/quote]

Torej si ugotovil, da je tudi Angleška kraljica?
😉

Namesto “quote” sem napisal nekaj drugega…

hahaha, se je že začelo, preberite kdo vse moti SDS-ovce!:)))

http://www.vest.si/2008/10/21/sds-o-kraljevi-vecerji/

Ampak res… Zakaj Cvikl?

Zna kdo razložit, čemu je bil zraven Cvikl?

kurbe žrejo z zlatimi žlicami doma poa svinjarija na ulicah

hahaha, se je že začelo, preberite kdo vse moti SDS-ovce!:)))

http://www.vest.si/2008/10/21/sds-o-kraljevi-vecerji/%5B/quote%5D

Mi lahko razložiš zakaj je na večerji tudi Cvikel?

Ali je kdo videl tovariša Kučana ko je prihajal po podiju. Meni se je zdel kot PINGVIN:-)

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

ti imaš same odbite poste

Če bi ti svoje malo bolj kritično prebral bi se zamislil in koj letel k župniko po odvezo:-)

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Zakaj pa ne Cvikl? Tudi Alan Hranitelj je bil, pa Jože Colarič, pa Rajmond Debevc, pa Vinko Dolenc, pa Mateja Pintar…, pač najboljši na svojih področjih.

Samo pri ostalih je pisalo, katero področje to je.
Zakaj pri Cviklu ni? 😉

Pri izdajalcih nikoli ne piše…

hehehe, ne morem, ker nisem jaz vabila, boš moral kar Turkov kabinet vprašat!:)))

če pa si vprašal za moje mnenje, hja jaz bi ga komot pogrešala, pa tisto njegovo tanovo tud.

ampak Urška je bla pa lepa kaneda, JJ pa kot puran!:)))

Zato ker je bil lačen .
Težko verjamem , da je kakšen drug razlog razen , lakote .

preseravanje

Ko takole berem tele vaše poste na temo kraljičinega obiska, se moram prav nasmejati. tisti, ki ste še en mesec nazaj kričali kakšna revščina da vlada v Sloveniji, se sedaj vehementno posmehujete, ko vas kdo opomni na to.
Sedaj, ko Turk gosti kraljico, katere obisk bo zeeeeloooo velik strošek, ki ga bomo seveda krili mi davkoplačevalci in katerega učinek ne bo velik je to vse v redu, ko pa je Slovenija predsedovala Evropski uniji, takrat je bilo pa hudo. Sami stroški, strašne zapore cest,…pri tem obisku se pa ne čuti nobenih zapor cest….

Joj kako ste nekateri dvolični.

no sam take dvloličnost na more leteti name jaz skos trobim kok stroškov je aaa

seveda je revščina in njej se ni za posmehovat, čudno pa se mi zdi, da jo sedaj vidite vi, ki jo pred volitvami niste!

veš kaj mene nisi slišala reč nič čez predsedovanje ES!:))

seveda so stroški ogromni, a je kje kdorkoli rekel da niso, ampak raje za kraljico, kot tistega pokvečenega kavbojca!:)

aha saj vem ,v tem je problem, ker niso bili tapravi na večerji, vsaj zate pa za JJ-o tud, ja bog pomagaj očitno si niso zaslužili večerje v takšni družbi!

dej email da ti kej napišem lp

Kot kaže, bo morala priti kraljica še večkrat na obisk, da bodo povabljeni še tisti, ki zdaj niso bili. Sicer pa mislim, da so imeli tudi drugi že priložnost, da bi kraljico povabili, in zakaj je niso?

seveda je revščina in njej se ni za posmehovat, čudno pa se mi zdi, da jo sedaj vidite vi, ki jo pred volitvami niste!

veš kaj mene nisi slišala reč nič čez predsedovanje ES!:))

seveda so stroški ogromni, a je kje kdorkoli rekel da niso, ampak raje za kraljico, kot tistega pokvečenega kavbojca!:)

aha saj vem ,v tem je problem, ker niso bili tapravi na večerji, vsaj zate pa za JJ-o tud, ja bog pomagaj očitno si niso zaslužili večerje v takšni družbi![/quote]
Vi jo ne vidite več. Nocoj v trenjih so vaši na vse grlo navijali za predsedniško palačo. In to v tej revščini! Kar čez noč ste pozabili nanjo.

hahaha, ja saj vem, opozicija mora bit proti in všečna podložnikom!:)))

kateri pa so bili tisti naši?:))))

brez skrbi, jo vidimo in to vsak dan bolj!

brezpotrebni stroški

New Report

Close