Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Kraljevski obisk

Kraljevski obisk

seveda je revščina in njej se ni za posmehovat, čudno pa se mi zdi, da jo sedaj vidite vi, ki jo pred volitvami niste!

veš kaj mene nisi slišala reč nič čez predsedovanje ES!:))

seveda so stroški ogromni, a je kje kdorkoli rekel da niso, ampak raje za kraljico, kot tistega pokvečenega kavbojca!:)

aha saj vem ,v tem je problem, ker niso bili tapravi na večerji, vsaj zate pa za JJ-o tud, ja bog pomagaj očitno si niso zaslužili večerje v takšni družbi![/quote]
Vi jo ne vidite več. Nocoj v trenjih so vaši na vse grlo navijali za predsedniško palačo. In to v tej revščini! Kar čez noč ste pozabili nanjo.[/quote]

Dej ti men razloži , kdo so to , vaši in naši me prav zanima po kakšnem kriteriju pride do te delitve ?????
Kar se tiče predsedniške palače !!!
Če me spomin ne vara ( prepričan sem da ne ) je bilo govora o predsedniški palači že pred volitvami za predsednika , in kolikor vem je takrat vladajoča koalicija JJ odobravala oz. bila praktično pobudnik , da se predsedniku dodeli nek protokolarni objek , seveda ker so bili prepričani , da bo njihov kandidat ( Peterle ) zmagal .
In , če me spomin ne vara si tudi ti navijala za Peterleta in seveda tudi za novi domek predsednika , kaj je zdaj s teboj ??? ker ni tvoj zmagal si pač proti , res se obračaš po vetru , toliko o dvoličnosti , katero očitaš drugim .
Drugače pa je moje mnenje , da bi predsednik , pa je čisto vseeno iz katere stranke je , lahko imel nek protokolarni objekt za sprejeme tujih državnikov in seveda tudi sam živel za čas predsedovanja v njemu .

NIč nimam proti protokolarnemu objektu za predsednika, ampak lepo te prosim, pa ja ne v “teh hudih časih”. Ah ja sem pozabila, da po 21.09. ni več revščine…:(

ha ha ha , terminološko, numerološko, verjetno tudi v povezavi s kitajskim horoskopom, najboljši dan v letu. Le kaj bi bilo narobe z vlado,
da se tako okinčanemu dnevu navkljub, revščini ne more izogniti ?
Ccccc presneto nenavadno ….

Daj ti meni pokaži , en moj post kjer sem , prej ali pa sedaj omenjal revščino .
Tale 21. 09. te pa žre kaj ????

Po logiki nekaterih med vami je bila kraljica povabljena v Slovenijo po 21. septembru, kar je seveda traparija. O tem, da bo prišla, smo lahko brali že veliko prej, takrat, ko je vladal gospod Janša s priskledniki. Torej bi morali že oni razmišljati o visokih stroških. Pa so? Figo!!!

stroški

New Report

Close