Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Krama od Lili Žagar

Krama od Lili Žagar

https://www.liliinti.com/shop/.

Tale šara po 650-750 eur? Ne morem verjet. In tu gor ves čas reklama.

Cekri za več kot 600 evrov.

Ne morem verjet, kakšne cene. Ena pletena košara in kos blaga not. A je to torbica?

Trg je prost, ko voli nek izvoli.

Bolj smešnih torbic in cen še nisem videla. No, saj v današnjem norem svetu se sploh ne bi čudila, da bi ljudje to tudi kupovali. Tako je, ko se rodiš v svet meglomešalstva, ko ljudje hočejo še zrak prodajat po zasoljeni ceni 😀

THE LILI BAG – hahahahhahahahha

Ko je cena te spletne strani in promocije stala več, kot vse torbice, ki jih imajo na zalogi. Pa še te so verjetno bile kupljene na Kitajskem.

Zakaj pa ne napiše, koliko jih je že prodala? Verjetno nobene. Pa kdo ti bo dal za to sranje toliko denarja, za neko no name “oblikovalko”, ki to ni? Ta epidemija “znanih” Slovenk, ki kar naenkrat postanejo strokovnjakinje za določeno delo, je hujša kot koronavirus. Pa ne moreš danes znati nič, jutri se pa za neko področje razglasiti za strokovnjaka. Se pravi, danes ne znam odviti obliža, jutri bom pa zaflajštrala prst, pa sem zato zdravnica? Mislim, da ne.

Saj to ni trgovina za navadne mone.
S takimi cekarji se Kardashianovi in podobni obmetavajo. Kam pa naj vtaknejo svoj denar kot v prestižne izdelke?
A vi mislite, da je nek izdelek bolj prestižen, če bo ena Kylie tako rekla? Tudi ena Lili lahko to reče, zakaj pa ne bi smela?

Pri meni bi to letelo direktno v smeti. To je takšna šara, da boli glava. Če mi dajo zraven 20€ poleg te torbice jo ne vzamem, ker se mi je ne bi dalo nesti v smeti.

A to naj bi bila torbica za po mestu ali košara za jagode nabirat?

Lahko, lahko, samo je pa tudi res, da je verjetno Kylie prodala kakšen izdelek več kot Lilika, kaj praviš? Kylie je tako znana (sicer ne vem, zakaj), da lahko prodaja tudi lasten drek, pa se bo našla kakšna s preveč denarja, da bi ga kupila. Lilika pač tega ne more.

ne, to je za borovnice, jeseni pa za gobe:))

Te za 650 evrov izgledajo kot koški za umazane cote:)))

Pri meni bi to letelo direktno v smeti. To je takšna šara, da boli glava. Če mi dajo zraven 20€ poleg te torbice jo ne vzamem, ker se mi je ne bi dalo nesti v smeti.
[/quote] saj ti je ni treba nesti V smeti, VANJO lahko daš smeti. Koš za papirčke:)))

ne, to je za borovnice, jeseni pa za gobe:))
[/quote]

Na sliki se lahko klikne na puščico levo, desno in pokaže izdelek z vseh strani. Pa to je tako mejčkano, da ne gre niti 200g borovnic notri :))

Od česa pa mislite, da lahko Lili živi, če ne od košar, ki jih naredijo za 50-70 EUR in jih ona proda naprej za 650 EUR…ker jih je dizajnirala Lili…

No ja, meni so pa všeč – samo žal smo Slovenija premajhen trg za reživetje s takim izdelkom; kupim 2x večjo tako torbo z mojim unikatnim pečatom ( da nima nobena take, kot jaz) z veseljem za 750 EUR in tudi če deluje snovalka po principu “Fair Trade” – da tudi pridne roke, ki zvijajo koruzne liste in izdelujejo to unikatno ročno delo tudi pravično dobita vsaj 300 eur po torbici , ne pa morda le 50 🙂

Živi od moževih prihodkov, to je pa malo za zraven, bolj žepnina kot kaj drugega.

Bi me jo bilo sram za po mestu imet, da bi kdo videl in vedel kako sem butasta, da dam toliko za eno torbico.

jaz bi pa imela eno izmed teh iz ličja za ščipalke za perilo, ko bodo v skladišču second hand

https://mariborinfo.com/novica/lokalno/ste-vedeli-toliko-stane-torbica-lili-zagar/300846

Meni se pa enostavno zdi hecno, da so te torbice od dvakrat dražje do cenovno primerljive s torbicami od Grošljeve, ki so dejansko vredne svojega denarja, unikatne in prav tako ni bil nihče oškodovan zaradi njihove izdelave. Pa dvomim, da pri fair trade izdelavi v tem primeru delavec dobi sorazmerno visoko plačilo. Poleg tega pa fair trade izdelki iz pravične trgovine Tri muhe, niso niti približno tako dragi kot te Lili torbice.

Smešno je to, da je rekla da se za eno torbo splest porabi cel dan. Hahahahha, ja potem je pa cena normalna ane hahhahaha, kakšna kokoš

Lahko, lahko, samo je pa tudi res, da je verjetno Kylie prodala kakšen izdelek več kot Lilika, kaj praviš? Kylie je tako znana (sicer ne vem, zakaj), da lahko prodaja tudi lasten drek, pa se bo našla kakšna s preveč denarja, da bi ga kupila. Lilika pač tega ne more.
[/quote]

Pa kdo sploh je ta Lili Žagar za Slovence. Njo mogoče pozna desetina Slovenije ali pa še to ne. Totalno nepomembna oseba kaj šele da bi kaj prodala. Grem stavit, da ni nič prodala in tudi nič ne bo. Mogoče kakšni premožni prijateljici, ki bo pač naredila uslugo.

Medtem pa bi Kylie Jenner dejansko lahko prodala lasten drek za sto tisoč evrov, sigurno bi se našel kakšen bogat perverznež.

Meni se pa enostavno zdi hecno, da so te torbice od dvakrat dražje do cenovno primerljive s torbicami od Grošljeve, ki so dejansko vredne svojega denarja, unikatne in prav tako ni bil nihče oškodovan zaradi njihove izdelave. Pa dvomim, da pri fair trade izdelavi v tem primeru delavec dobi sorazmerno visoko plačilo. Poleg tega pa fair trade izdelki iz pravične trgovine Tri muhe, niso niti približno tako dragi kot te Lili torbice.
[/quote]

Ker ne poznaš prodajnih strategij; dokler se najde 10 oseb, ki to kupijo po tolikšni MPC na letni ravni, je očitno dovolj za obstoj posla – da se pokrijejo določeni stroški, dobička je pa bolj malo ali skoraj nič, saj je treba tudi izvajalce pa davke, pa “prispevke za penzijo” plačat 🙂

Pa kdo sploh je ta Lili Žagar za Slovence. Njo mogoče pozna desetina Slovenije ali pa še to ne. Totalno nepomembna oseba kaj šele da bi kaj prodala. Grem stavit, da ni nič prodala in tudi nič ne bo. Mogoče kakšni premožni prijateljici, ki bo pač naredila uslugo.

Medtem pa bi Kylie Jenner dejansko lahko prodala lasten drek za sto tisoč evrov, sigurno bi se našel kakšen bogat perverznež.
[/quote]

https://www.youtube.com/watch?v=oC0QSJCTXtA

Pa verjemi, da proda vsaj eno na mesec. Ti mogoče cel mesec garaš za ta denar.

New Report

Close