Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Krama od Lili Žagar

Krama od Lili Žagar

Je verjetno na boljšem- saj njej delodajalec plača še prispevke, ona mora pa od teh 650 eur plačati še svoje prispevke, pa računovdjo, pa še stroške podizvajalcev, pa še kakšne druge stroške. Kateri misliš da več torej na koncu meseca ostane od 650 eur?

Men so cekrčki ljubki in domiselni, prekrasni. Z veseljem bi si privoščila kakšnega, če bi mi finance dovolile. Mi je všeč, ker se ženska ceni. K nam prihajajo Rusi, ki nimajo kje in za kaj zapravljat. Kupijo lahko samo cenene torbice naštance kot po tekočem traku.

Z veseljem ji privoščim, da ji biznis zalaufa. Eni ljudje znajo biti kreativni in zadeve izpeljat, drugi pa v življenju dlje od antidepresivov in pljuvanja pač ne pridejo.

Pa kdo sploh je ta Lili Žagar za Slovence. Njo mogoče pozna desetina Slovenije ali pa še to ne. Totalno nepomembna oseba kaj šele da bi kaj prodala. Grem stavit, da ni nič prodala in tudi nič ne bo. Mogoče kakšni premožni prijateljici, ki bo pač naredila uslugo.

Medtem pa bi Kylie Jenner dejansko lahko prodala lasten drek za sto tisoč evrov, sigurno bi se našel kakšen bogat perverznež.
[/quote]

Če si nerazgledana je pač tako kot je. Vsaj ne piši blesarij.

Pri vsem denarju, ki ga ima, si ne more privoščiti enega angleškega lektorja, ki bi ji njene tekste na strani prevedel v berljivo, razumljivo angleščino. Kaj tako bednega ne spravi skupaj niti kak petošolec, no mogoče je pa Google Translate. Take kunta-kinte sramote si pa ne bi smela privoščiti.

O vau, čudovite torbice! Bravo Lili, to je to. Spletna stran je vrhunska.

Navadna kožuhuna, tako so imeli včasih za modroce.
Da jo ni sram.

Jaz bi raje naročila direktno nekomu, da mi tole naredi za 50€ brez tistega grdega blaga gor.

Torbice mi sicer niso moj stil, mi je pa všeč ideja in upam, da imajo od tega delo in zaslužek tudi drugi ljudje.
To pa šteje, pridne roke, ki izdelek ustvarjajo.

Lily takšne torbice rade nosijo Japonke in Korejke.
Morda stran za Japonski trg z japonsko manekenho v tradicionalnem oblačilu.

Koruznca za 1.70 €. Lepa pa pocen. 😁

https://www.slikarski-material.si/torbica-iz-listov-koruze-19x6x17-cm?tab=description

Ni primerjave. Se vidi, da je cheap. Od Lili so cisto nekaj drugega.

[/quote]

Kaj se vidi? Če ne bi videla cene, bi rekla, da je z ebaya za max 5 eur s poštnino vred.

Kaj se vidi? Če ne bi videla cene, bi rekla, da je z ebaya za max 5 eur s poštnino vred.
[/quote]

Cel je wiga wagast in izgleda zdelan ali narejen v 5 minutah. To je isto kot bi.primerjal balerinke za 3€ ali one za 50€.

[/quote]

Daj se zdaj obešat na prvo sliko ki sem jo našla, koruznc je po netu cel kup, tudi lepših. Ta Lila pretirava in se ven meče na račun prekmurskih rok.
Če ti je toliko do tega, kupi 5 torbic pa po cesti vpij, da so od Lili….
Cekar je cekar…..

Memi so pa lepe, samo bi dala maksimalno kaksnih 30 evrov za eno taksno 🙂.

Meni so dizajni drugače luškani in so mi všeč, ampak vsekakor ne bi plačala 750€ za kaj takšnega. Za Luna Bag bi plačala maksimalno 35€ ne pa 550€ 🙁 Škoda, dizajni imajo potencial

Tej krami je znižala ceno za 100 do 200 eur. Še vedno stanejo preveč. Če bi mi bile všeč, bi mogoče za Lili Bag dala tam okrog 30 eur.
Angleščina je pa porazna.

Se strinjam. Me zanima kdo to sploh kupi. Ceno pa ima navito, da daje videz prestiža. Katastrofa. Ženska je itak antipatična do amena in jo je samo hvalisanje.

New Report

Close