Krama od Lili Žagar
Men so cekrčki ljubki in domiselni, prekrasni. Z veseljem bi si privoščila kakšnega, če bi mi finance dovolile. Mi je všeč, ker se ženska ceni. K nam prihajajo Rusi, ki nimajo kje in za kaj zapravljat. Kupijo lahko samo cenene torbice naštance kot po tekočem traku.
Z veseljem ji privoščim, da ji biznis zalaufa. Eni ljudje znajo biti kreativni in zadeve izpeljat, drugi pa v življenju dlje od antidepresivov in pljuvanja pač ne pridejo.
Pa kdo sploh je ta Lili Žagar za Slovence. Njo mogoče pozna desetina Slovenije ali pa še to ne. Totalno nepomembna oseba kaj šele da bi kaj prodala. Grem stavit, da ni nič prodala in tudi nič ne bo. Mogoče kakšni premožni prijateljici, ki bo pač naredila uslugo.
Medtem pa bi Kylie Jenner dejansko lahko prodala lasten drek za sto tisoč evrov, sigurno bi se našel kakšen bogat perverznež.
[/quote]
Če si nerazgledana je pač tako kot je. Vsaj ne piši blesarij.
Koruznca za 1.70 €. Lepa pa pocen. 😁
https://www.slikarski-material.si/torbica-iz-listov-koruze-19x6x17-cm?tab=description
Ni primerjave. Se vidi, da je cheap. Od Lili so cisto nekaj drugega.
[/quote]
Daj se zdaj obešat na prvo sliko ki sem jo našla, koruznc je po netu cel kup, tudi lepših. Ta Lila pretirava in se ven meče na račun prekmurskih rok.
Če ti je toliko do tega, kupi 5 torbic pa po cesti vpij, da so od Lili….
Cekar je cekar…..