Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kranj -bloki sotočje

Kranj -bloki sotočje

Ima kdo kakšne izkušnje z bloki Sotočje v Kranju? Pozitivne, negativne stvari… Hvala

Kranj mi ni všeč, ker tam skoraj ni več Slovencev.

Na hitro zgrajeno in problem s plesnijo.

Preberi si na spletu, kako je. V luknji, na eni strani reka, na drugi prometna cesta, do mesta sicer ni daleč, ampak v klanec, enako do šol in vrtcev. En nakuovalni center – Supernova – je sicer blizu, ampak ravno za dol past ni, Mercator, Müller, Obi, pa nekaj nizkocenovnih z oblekami, potem se pa konča. Mislim, da je kar nekaj vlage, sploh na vodno stran. Jaz vem, da tja ne bi šla, raje na Planino, pa tudi ta ni za dol past.

V bližini je center mesta (res, da v klanec ampak vseeno 5 min) in 2 nakupovalna centra. Sama lokacija ni ravno grda, je pa dokaj v senci. Problem vidim tudi v tem, da je ogromno stanovanj tam neprofitnih.

Mala Priština? 😀

Super je tam.

Od šteng do mesta boš imela lepo oblikovano rit, od sosedov širši svetovni nazor. Od vlage plavalno kožico med prsti, da ne boš izstopala, če te kdaj pot zanese v Ljubljano.

Ali pa malo počakaj, zidava se začenja na mestu bivše mlekarne, Kranjska iskrica, tam bo bolš. Če ne zaradi drugega je 50 metrov nad višino reke 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
wtf3, 21.05.2023 ob 17:54

Super je tam.

Od šteng do mesta boš imela lepo oblikovano rit, od sosedov širši svetovni nazor. Od vlage plavalno kožico med prsti, da ne boš izstopala, če te kdaj pot zanese v Ljubljano.

Ali pa malo počakaj, zidava se začenja na mestu bivše mlekarne, Kranjska iskrica, tam bo bolš. Če ne zaradi drugega je 50 metrov nad višino reke 🙂

kdo bo zidal na lokaciji bivse mlekarne? Lp

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 6504, 22.05.2023 ob 10:04

kdo bo zidal na lokaciji bivse mlekarne? Lp

Emeco nepremičnine- Egipčani, ki so tudi lastnki Iskre Emeco, kolikor vem. Je pa trajalo, bog je svet v 7 dneh naredil🤣, mi pa takole.

A to so tisti pod Jelenovim klancem, na krožišču levo proti Planini? Kolega imel in tudi že prodal. So jim prodajal kot nek nadstandard, zdaj je pa sama sociala tam not. Šiptarjev  ni da ni.

New Report

Close