Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kranj ni več SLO mesto

Kranj ni več SLO mesto

Kranj poziva državo k rešitvi problematike množičnega priseljevanja in zlorabe pravic

Sprehodite se po Kranju, parkrat skozi center in trgovske centre,….to in še več pride tudi v druga slovenska mesta,…

https://kr.trma.si/

https://kr.trma.si/kranjska-klobasa/sosvet-za-varnost-zakaj-ne-vemo-vec-o-tem/

https://reporter.si/clanek/slovenija/kako-je-kranj-postal-kosovo-republika-789659

https://trma.si/kranjska-klobasa/albanski-najemniki-pre-varali-ostarelega-kranjcana/

Kdaj to že vemo. Greš v trgovino, pred tabo in za tabo so šiptarji, kadarkoli greš tja, v katerokoli trgovino. To je čist normalno. Uradno 16 %, neuradno pa več kot 50 %.

Greš v knjižnico. Zunaj obvezno šiptarji, mladi, znotraj pa računalniki na albanski jezik…

Pred občino pa dežura en šiptar, da sprejema šiptarje kot po tekočem traku na centru za socialno in prevaja, ker noben ne zna slovensko, to je TEKOČI TRAK…. to gredo kot po tekočem traku, en za drugim.

Pa Kranj je bil preplavljen z njimi že 20 let nazaj, samo sedaj pa drugega več ni…. Kranj res ni več slovensko mesto.

Pa tudi ko govoriš z ljudmi, Slovenci, pravijo vsi enako. Zjutraj, med bloki, se drug ne sprehaja.

Še ko je tržnica, Slovencev samo za vzorec, namesto,da bi bilo kontra… vem, k sem bila tam.

Grozljivo je.

Slovenci so pa najemali kredite, se zapufali do grla, izgubili službo, zboleli, kaka druga nesreča… pa so izgubili še ta stanovanja, kam so šli, ne vem. Ni jih. Šiptarji pa vsi po vrsti neprofitna stanovanja.

In kakšne grozne zgodbe sem slišala, kakšno svinjjarijo imajo po stanovanjih… še živali so boljše od nekaterih.. ne samo da smrdi, še vse ostalo, kot da bi prej živeli v jami.

Vse to so pa pokupili tako, da so uničili življenja mladih Slovencev, – najbolj zadrogirano mesto, Kranjsterdam se mu je reklo, uničili z drogo! Na račun droge so si prilaščali nepremičnine eno za drugo, seveda tudi z denarjem od teh krimianlnih dejanj.

Mokca, itak se ve, tista ta bela…. Ful dobra fora… ja moko vozim, itak,… tako posebno koko moko….

na uničenih življenjih mladih perspektivnih, sedaj samo še mrtvih ali zadrogiranih Slovencev so okupirali mesto in ga prevzeli.

NAJBOLJŠE OROŽJE PROTI SOVRAŽNIKU SO DROGE. Zapomnite si to. Obvladajo.

So še taka: Jesenice, Velenje….Koper….

To nepismeni komunistični Srbi mislijo, da so Slovenci Krajnci, zato kot okupatorji pač naciljajo simbolično pomembno mesto. Ampak nobenemu Slovencu ni mar za Kranj, Slovenska mesta so Maribor, Ptuj, itd… Tu pa komunista zvohamo na 1000 km.

Ko grem jaz v kakšno drugo mesto in ne Kranj, mam občutek, da sem prišla v Avstrijo. Se ne hecam. Res mam občutek, da sem v Avstriji in se čudim, kako to, da je tle tolk drugačen folk.

Res mam željo, da se za vedno izselim iz Kranja in okolice… samo stran od te ciganijee.

veliko slovenceljk ima južnega moža, potomstvo v slo je že narodno mešano Ne moreš preprečiti mešanih zvez, slovenceljke imajo rajo neslovence

tudi ti si za nekoga ciganija, fašizem no prava pot

tudi ti si za nekoga ciganija, fašizem ni prava pot

Kje je fora, da SDS mestni svetniki pozivajo državo k nečemu na mestni seji? A kosovskega doktorja, ki je v njihovi lastni stranki in je mimogrede predsednik vlade, ne morejo poklicat ali jih samo ne šmirgla?

V Kranju je vse v redu in se nič ne sme spreminjati

[img]https://www.mladina.si/media/www/slike/2015/41/__610/tk2-jan_a-kos.jpg[/img]

Kdaj to že vemo. Greš v trgovino, pred tabo in za tabo so šiptarji, kadarkoli greš tja, v katerokoli trgovino. To je čist normalno. Uradno 16 %, neuradno pa več kot 50 %.

Greš v knjižnico. Zunaj obvezno šiptarji, mladi, znotraj pa računalniki na albanski jezik…

Pred občino pa dežura en šiptar, da sprejema šiptarje kot po tekočem traku na centru za socialno in prevaja, ker noben ne zna slovensko, to je TEKOČI TRAK…. to gredo kot po tekočem traku, en za drugim.

Pa Kranj je bil preplavljen z njimi že 20 let nazaj, samo sedaj pa drugega več ni…. Kranj res ni več slovensko mesto.

Pa tudi ko govoriš z ljudmi, Slovenci, pravijo vsi enako. Zjutraj, med bloki, se drug ne sprehaja.

Še ko je tržnica, Slovencev samo za vzorec, namesto,da bi bilo kontra… vem, k sem bila tam.

Grozljivo je.

Slovenci so pa najemali kredite, se zapufali do grla, izgubili službo, zboleli, kaka druga nesreča… pa so izgubili še ta stanovanja, kam so šli, ne vem. Ni jih. Šiptarji pa vsi po vrsti neprofitna stanovanja.

In kakšne grozne zgodbe sem slišala, kakšno svinjjarijo imajo po stanovanjih… še živali so boljše od nekaterih.. ne samo da smrdi, še vse ostalo, kot da bi prej živeli v jami.

Vse to so pa pokupili tako, da so uničili življenja mladih Slovencev, – najbolj zadrogirano mesto, Kranjsterdam se mu je reklo, uničili z drogo! Na račun droge so si prilaščali nepremičnine eno za drugo, seveda tudi z denarjem od teh krimianlnih dejanj.

Mokca, itak se ve, tista ta bela…. Ful dobra fora… ja moko vozim, itak,… tako posebno koko moko….

na uničenih življenjih mladih perspektivnih, sedaj samo še mrtvih ali zadrogiranih Slovencev so okupirali mesto in ga prevzeli.

NAJBOLJŠE OROŽJE PROTI SOVRAŽNIKU SO DROGE. Zapomnite si to. Obvladajo.
[/quote]

Vsako soboto sem na tržnici, že leta in leta, pa še nisem srečala enega kosovarja tam, še tisti, ki so prodajali sadje in zelenjavo, so šli, tako da ravno pretiravati ni treba. Ja, jih je veliko, sploh v starem delu mesta, čeprav sedaj prihajajo tudi že v okoliške kraje, ampak tista o svinjariji je pa tako leva, da kar glava peče. Stare hiše v mestu, ki so jih pokupili, so poštimali, zunaj in znotraj, lastniki Slovenci so jih pa pustili propadati.

Žalostno pri vsem tem je pa to, da je pobudo na svet dal Grimsov model, ki se že od osamosvojitve dalje svaljka po parlamentu – saj veste, kdo sprejema zakonodajo? Šubic s svojim populizmom in skoraj neberljivimi prispevki je pa spet perla svoje sorte.

Pa da se razumemo, tudi mene motijo, ker jih je odločno preveč, ampak s takimi za lase privlečenimi zgodbicami zadev rešili ne boste. In kolikor jih jaz poznam, pa jih ne malo, so stanovanja in hiše kar lepo pokupili – vem za nekaj naslovov, v Kranju, na Mlaki, kjer so že več ko 30 let lastniki oni – stanovalci se pa seveda menjajo, gre pa v glavnem za sorodstvene vezi. Nepremičnine pa kupujejo na firme, kar jim ni problem, ker se vsi povežejo, dajo denar na kup in evo, še ena hiša je njihova.

IN, kot sem že pisala tule, v Kranju droga ni od včeraj in niso kosovarji krivi, da je dobil ime Kransterdam. Pred 40-45 leti je po tem slovel Prešernov gaj, tudi sedaj se še zbirajo tam, ampak jih policaji preganjajo, dilalo se je pred gledališčem, v kanjonu…..Tem ubogim mrtvim, zadrogiranim revčkom od Slovencev pa droge nihče ni vsiljeval, je tako?

Med bloki se pa zjutraj sprehajajo več ali manj samo pasjeljubci – pa pošteno povem, da ne poznam Kosovarja, ki bi imel psa:), Slovencev pa ogromno.

Kar se pa socialnih stanovanj tiče, na zadnji prednostni listi, decembra 2019, jih je na prvi uč med prvimi stotimi točno 10!!!! Je pa ne morem nalepiti, ker je wordov dokument oz.. ne znam. Jo pa najdeš na tejle povezavi:

Prednostna lista – Mestna občina Kranj
http://www.kranj.si › files › prednostna-lista-2019-december
DOC
Številka: 352-5/2019-185-41/31. Datum: 24. 12. 2019. Dokončna prednostna lista za oddajo neprofitnih stanovanj Mestne občine Kranj v najem – 2019 …

Meni je pa Kranj zelo všeč in grem večkrat v mesto na sprehod in kavico. Sem tudi delala tam in imam z ljudmi dobre izkušnje.

V Kranju če govoriš Slovensko si tepen.

V Velenju pa maske gor, da te ne slišijo in čepke v ušesa, da ti ne slišiš njih. 😛

Vsako soboto sem na tržnici, že leta in leta, pa še nisem srečala enega kosovarja tam, še tisti, ki so prodajali sadje in zelenjavo, so šli, tako da ravno pretiravati ni treba. Ja, jih je veliko, sploh v starem delu mesta, čeprav sedaj prihajajo tudi že v okoliške kraje, ampak tista o svinjariji je pa tako leva, da kar glava peče. Stare hiše v mestu, ki so jih pokupili, so poštimali, zunaj in znotraj, lastniki Slovenci so jih pa pustili propadati.

Žalostno pri vsem tem je pa to, da je pobudo na svet dal Grimsov model, ki se že od osamosvojitve dalje svaljka po parlamentu – saj veste, kdo sprejema zakonodajo? Šubic s svojim populizmom in skoraj neberljivimi prispevki je pa spet perla svoje sorte.

Pa da se razumemo, tudi mene motijo, ker jih je odločno preveč, ampak s takimi za lase privlečenimi zgodbicami zadev rešili ne boste. In kolikor jih jaz poznam, pa jih ne malo, so stanovanja in hiše kar lepo pokupili – vem za nekaj naslovov, v Kranju, na Mlaki, kjer so že več ko 30 let lastniki oni – stanovalci se pa seveda menjajo, gre pa v glavnem za sorodstvene vezi. Nepremičnine pa kupujejo na firme, kar jim ni problem, ker se vsi povežejo, dajo denar na kup in evo, še ena hiša je njihova.

IN, kot sem že pisala tule, v Kranju droga ni od včeraj in niso kosovarji krivi, da je dobil ime Kransterdam. Pred 40-45 leti je po tem slovel Prešernov gaj, tudi sedaj se še zbirajo tam, ampak jih policaji preganjajo, dilalo se je pred gledališčem, v kanjonu…..Tem ubogim mrtvim, zadrogiranim revčkom od Slovencev pa droge nihče ni vsiljeval, je tako?

Med bloki se pa zjutraj sprehajajo več ali manj samo pasjeljubci – pa pošteno povem, da ne poznam Kosovarja, ki bi imel psa:), Slovencev pa ogromno.

Kar se pa socialnih stanovanj tiče, na zadnji prednostni listi, decembra 2019, jih je na prvi uč med prvimi stotimi točno 10!!!! Je pa ne morem nalepiti, ker je wordov dokument oz.. ne znam. Jo pa najdeš na tejle povezavi:

DOC
Številka: 352-5/2019-185-41/31. Datum: 24. 12. 2019. Dokončna prednostna lista za oddajo neprofitnih stanovanj Mestne občine Kranj v najem – 2019 …
[/quote]

A šiptark z vozički pa ne vidiš? Moraš biti pa slepa. Slovenci imajo pse, oni pa vozičke in cel kup frocev… Nikoli v mestu ne vidim toliko ljudi s psi, kot šiptark z vozički.

Govorim o tržnici ob dogodkih, ko sem bila tam. Tudi jaz na stalne tržnice ne hodim, sej niti ne vem kdaj so. Vem pa, da včasih, ko je bila še tam zadaj tista tržnica, tam se ni dilalo drugega kot pa droge. To pa vem. Pa je že ne vem koliko časa zaprta. To je sam dilanje, služenje, kupovanje nepremičnin… in seveda štepanje otrok…. Še Britanci so rekli, da so šiptarji pri njim oziroma albanci ta prvi mamilarski kralji ali preberi članek. To je keša ko dreeeka.. To lahko celo državo kupijo na roke na keš…. Če je še niso…

A šiptark z vozički pa ne vidiš? Moraš biti pa slepa. Slovenci imajo pse, oni pa vozičke in cel kup frocev… Nikoli v mestu ne vidim toliko ljudi s psi, kot šiptark z vozički.

Govorim o tržnici ob dogodkih, ko sem bila tam. Tudi jaz na stalne tržnice ne hodim, sej niti ne vem kdaj so. Vem pa, da včasih, ko je bila še tam zadaj tista tržnica, tam se ni dilalo drugega kot pa droge. To pa vem. Pa je že ne vem koliko časa zaprta. To je sam dilanje, služenje, kupovanje nepremičnin… in seveda štepanje otrok…. Še Britanci so rekli, da so šiptarji pri njim oziroma albanci ta prvi mamilarski kralji ali preberi članek. To je keša ko dreeeka.. To lahko celo državo kupijo na roke na keš…. Če je še niso…
[/quote]

Kdaj že je bil Kranj naseljen s prostitutkami. Ma vsak ta drug v Kranju kupuje ukradeno robo, dila orožje, ima prostitutke itd. Kranj je pokvarjen tolk, da noben ne bo verjal, če mu povem, kaj se govori… Tudi obrti, vsak ta drug ima še “dodatno dejavnost”,.. koka mokca itd. Jest sem bila čist šokirana, ko je to folk začel govoriti.

Res je pa ena stvar. Ena je hotela eno stvar prijaviti in je bila takoj GROŽNJA S SMRTJO…

VSI VEDO VEDO, VSI SO TIHO- KER DOBIJO GROŽNJE, TAKOJ…. To vem.

Meni je enkrat en mal povedal sceno v Kranju. Vi sploh ne veste kje to živite.

V Kranju se vidi samo še dvakrat žgane cigane in šiptarje, mesto je izgubljeno edino če pride novi dolfe in zapre celo mesto, naredi geto in počisti golazen tja….

Tudi to vem, kaj se še govori o mafiji in kriminalistih v Kranju. Zgodba gre takole, sej jo vsi poznajo.

Gre kriminalist k mafijcu po infromacije. Ga hoče kao izsiljevat…. tko čez nekaj časa…. pa totalen probrat v zgodbi. Mafijec hodi k kriminalistu oziroma policistu in ga izsiljuje. To je že stara zgodba, k se govori po mestu. To je iz tistega kraja, kjer so drogo dilal nekaj časa,… kjer so tudi vsi vedeli, kje se dila….

DOC
[/quote]

Ne vem iz kje si ampak iz Kranja ziher ne ce “tolk malkrat” srečaš šiptarja.. jaooo jaoo🥱🥱🥱🥱

Ze dolgo nazaj sem se pogovarjala z legendarnim Skofjeloskim slascicarjem na avtobusni postaji. Itak Siptar. Je lepo povedal kaksen je njihov plan, najprej lepo pocasi po bivsi jugi, potem naprej po Evropi. Delajo zelo premišljeno. Cele druzine dajo denar na kup, ki ga potem moski odsluzijo z novimi pekarnami, gradbenimi firmami… in ponovno pomagajo naslednjemu z druzino…tam se nic vec ne najema, pac pa kupi! In ker imajo ogromno denarja tudi na racun drzave ( otroski dodatki…ipd) gre to kot pozar naprej. Glede na vse mozne nove pravice jim ni vec treba znat uradnega jezika, ker mora drzava poskrbeti za prevajalce, prilagodit se ti ljudje itak nikoli nocejo, zenske ne delajo, mularija pa vsa razpuscena.. Njihov plan se uresnicuje ker jim to omogocamo! In ja, Kranj je preplavljen z njimi, pa tudi v vaseh okoli so pokupili hise. Se zelo vidi razlika med njihovimi hisami in nasimi. Oni psov ne sprehajajo, ker pes pri njih ne velja za ljubljencka in ne sme v hiso! Soping centri so polni njihovih zensk s kopico otrok, vsi skupaj razmetavajo stvari brez najmanjsega odnosa, skratka gre za ljudi, ki spodkopavajo naso kulturo! Osebno se z njimi ravno ne obremenjujem, je pa res da me pocasi zacenja motit ta njihov odnos in to, da ce so ze prisli, se nocejo prilagodit in da pravzaprav pricakujejo, da imajo 1001 pravico in nobenih obveznosti!

Ne vem iz kje si ampak iz Kranja ziher ne ce “tolk malkrat” srečaš šiptarja.. jaooo jaoo🥱🥱🥱🥱
[/quote]

Saj nima smisla, ker itak berete selektivno, ampak, daj še enkrat preberi vse, mogoče bo drugič šlo.

Imam izkušnje s Kranjem izpred desetletij in tudi “pravi” Slovenci, s slovenskimi priimki in več generacij prednikov na Slovenskem, niso ravno nekaj, kar si človek želi srečati. Kmetavzi fašistični in nič drugega! Imam zelo slabo izkušnjo izpred 20 let in me veseli, da bodo končno dobili svoje. Kar seješ, to žanješ!

Narodi se selijo po svetu in mesajo. Preziveli bodo najstevilcnejsi. Evropejci imajo po 2, 1 ali nobenega otroka. Pocasi bodo mali narodi izginili.

Saj Velenje tudi.

New Report

Close