Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kranjska Gora – appartma

Kranjska Gora – appartma

Pozna kdo preverjeno lušten app v KG blizu smučišča oz tako daleč, da lahko tudi malček prepešači tja.)))Ne predrag.
Pa ne mi dajat linkov od agencij, ker me zanimajo le preverjene zadeve.
čao

Žal ne vem, kateri so blizu smučišča, čeprav sem vsak teden tam… Malo pokliči, morda, povprašaj po telefonu?

hhehe fikreta

Kaj pa je smešnega? Sorry, ne štekam.

mi smo bili tukaj, je poleg Larixa, torej v centru ob smuciscih
http://www.apartmaji-vijolica.com/

apartmaji so lepi in dobro opremljeni.
uzivajte!

miška – piška napisala: “Pa ne mi dajat linkov od agencij, ker me zanimajo le preverjene zadeve.”

…………..a zdaj razumeš?????????????????????

PREDEN ODGOVORIŠ, PREBERI NATANČNO POST!!!!!!!!

Link ni od agencije, ampak imaš telefonske in naslove od vseh vrst namestitvenih objektov v KG. Ja, res pa je, da ni ˝preverjeno˝. WTF pa ti potem smetiš temo, če ne poznaš odgovora na zastavljeno vprašanje…

… VSAK TEDEN SI TAM IN NE ZNAŠ SVETOVAT???

SMETKA FIKRETKA!!!

žal blizu smušišča pa ne poznam apartmajev.

Priporočam: Apartmaji Miklič in A. Milka

Zakaj bi spala po apartmajih, če grem pa tja z nekim drugim namenom pač;)))

tudi jaz sem vsak dan v kranjski gori in ne znam svetovat glede apartmajev. vem kje so, ne pa kako je notri.

miklič je ful dober, ampak cenovno…. pa človek ima že preveč denarja in ne ve kam z njim

milka – ta pa ni niti malo blizu smučišča

novi so apartmaji vijolica, pa sport point ima vse novo in je gotovo zelo zelo lepo

k benediku ne it, ker je nadut

ne vem ali pri koširju (dejanu, tj slaščičarna čarli) oddajajo, ampak ne it tja, ker so še bolj naduvani

košir, ki ima tudi agencijo julijano ima tudi že preveč denarja in ne it k njemu, tudi v vopa pab raje ne

ČE BOSTE V KRANJSKI GORI V ČASU TURISTIČNE SEZONE BO ITAK VSE ZASEDENO, ČE PA IZVEN SEZONE JE TO TAKO MRTVILO, DA VAM BO DOLGČAS ŽE TAKOJ NASLEDNJI DAN. ČE BOSTE REZERVIRALI ŽE DANES, BO ZAGOTOVO TAKRAT SLABO VREME.

Miška piška poglej tule, super in poceni

http://www.telekom.si/turizem/pocitniski_apartmaji/slovenija/kranjska_gora/

New Report

Close