Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kranjski bazen

Kranjski bazen

Sem bila zadnjič po daljšem času s sinom v kranjskem bazenu. Šla sva v otroški bazen in bila sem precej razočarana. Namreč, ob bazenu sta bila samo dva ležalnika, ki pa sta bila seveda zasedena in sem morala svoje stvari odložiti na eno od polic. Poleg tega se spomnim, da so bili včasih v otroškem bazenu kakšne vodne igrače ali pripomočki, ki te obdržijo nad vodo. Tokrat nič. Pa da ne govorim, da so bili na bazenu skoraj samo ljudje, ki niso slovenskega porekla in sem se dejansko počutila nelagodno; bili so hrupni in nekateri tudi brezobzirni do majhnega otroka….
Mali tega seveda ni zaznal in je maksimalno užival, sicer pa bi zelo hitro pobrisala ven. No ja, v kranjski bazen me zlepa več ne bo. Ima kdo podobne izkušnje? Ste omenili kaj pristojnim?

Kaj te je sedaj zmotilo? To, da ni ležalnikov in igrač v bazenu ali neslovenski obiskovalci?

Kar se ležalnikov tiče, bi rekla, da za torbo je čisto vseeno, kje je, ker ob majhnem otroku v ležalniku nimaš kaj delati. Igrače za v vodo prineseš s sabo, zakaj pa na bazen ne bi smeli ljudje, ki niso slovenskega rodu, bazen, mi pa ni jasno – lahko razložiš malo bolj?

Sej poznam Kranj. Teh južnjakov je povsod dovolj in kjer si oni najdejo plac je kmalu mrtvilo in Slovencev več ni…. Sej sem jih videla. Pride ena velika družina, vse zasedejo, že na pogled so čudni… pa se ne znajo obnašati, nič ne znajo, na daleč se jim vidi, da so mutirani, najbrž medsorodstvene poroke, kot je pri njih navada…. Ko sem jaz to videla, mi je vse dol padlo in tudi nehala hoditi na ta plac, kot vsi ostali…. ni bil bazen, je pa podobno.

Če bi bile to normalne južnjaške družine, pa niso…

V kranju je polno kosova republik.

New Report

Close