Kratka kikla
Itak da oblečm, polet pa sploh, skor vsak dan. Sicer kril niti nimam, mislm da sam 1, kaj pa vem, so mi boljš potem kratke hlače, oblekc kratkih imam pa full. In ja, polet obvezno na gole noge, obute pa večinoma kakšne japanke, tud balerinke, tud kakšne supergice, gladiatorke, štikle pa skor ne, res redko. Pozim pa seveda na kakšne žabe, čez pa obvezno visoke škornje. Ampak pozim oblekc ne nosm velik, sm pa tja jo kdaj oblečm.
Ne nosim kratkih kril, niti minic.
Najkrajša, ki jo imam je malo nad koleni. Tudi obleke imam vse vsaj do kolena ali pa daljše. Olečem jih na najlonke in poleti na gole noge. Zraven obujem vse od japonk do škornjev čez kolena, razen superg.
Mi je pa grdo za videt minike na tistih ženskah, ki imajo par kil preveč in pa da se ojačani del najlonk vidi izpod kikle.
Pozdravljena.
Sama kar pogosto nosim kratka krila. Včasih dodam najlonke, včasih pa tudi ne.
Ne oziram se na mnenja drugih ker se mi zdi to popolnoma nepomembno. Glavno, da je meni všeč kako zgledam. Na kakšne opazke da sem zaradi tega nekakšna ”pocestnica“ s ene oziram. Ljudje, živimo v 21. stoletju. Komu mar kako se oblačimo. Še posebej tukaj v Sloveniji, kjer so ljudje kar zaprti glede novih trendov, se mi zdi da je tega kar veliko. V tujini kake take opazke le redko dobiš, ker so veliko bolj odprti do novih trendov in sprejemajo ljudi take kot so.
Sprejmimo ostale za take kakršne so. Naj si boleče kratko krilo, naj nosi crop top. Komu mar. Podpirajmo drug drugega in svet bo veliko lepši.
Lep pozdrav,
Nina S
Ne nosim kratkih kril, niti minic.
Najkrajša, ki jo imam je malo nad koleni. Tudi obleke imam vse vsaj do kolena ali pa daljše. Olečem jih na najlonke in poleti na gole noge. Zraven obujem vse od japonk do škornjev čez kolena, razen superg.
Mi je pa grdo za videt minike na tistih ženskah, ki imajo par kil preveč in pa da se ojačani del najlonk vidi izpod kikle.
[/quote]
Kako si drzneš napisati kaj takega?! Je kje morda napisano pravilo, koliko kil ima ženska lahko in koliko, da jih ima “preveč“? Malo se zamisli preden kaj takega napišeš. Prav to je tisto o zaprtosi ljudi kar sem prej napisala. Me bi se med seboj morale podpirati na pa zaničevati ker ima ena ženska po tvoje par kil preveč. Vsak človek je drugačen, ima drugačno zgrajeno telo in morda nikoli ne bo tista “suhica“ katere vidiš na modnih pistah, kar seveda sploh ni zdravo. Ne me narobe razumet, ne govorim da je debelost zdrava, samo pravim, da s parimi kilami več ni nič narobe. Veš koliko ljudi ima prehrambene motnje in težave z videzom zaradi takih komentarjem kot jih daješ ti. Da o depresiji sploh ne govorim. Take težave, tako pri puncah kot pri fantih, nastopijo v že zelo zgodnjih najstniških letih. Sprejmi ljudi za takšne karkšne so ne pa da jih zaničuješ in zmerjaš z opazkami “da imajo par kil preveč“.
Lp
NinaS
Kako si drzneš napisati kaj takega?! Je kje morda napisano pravilo, koliko kil ima ženska lahko in koliko, da jih ima “preveč“? Malo se zamisli preden kaj takega napišeš. Prav to je tisto o zaprtosi ljudi kar sem prej napisala. Me bi se med seboj morale podpirati na pa zaničevati ker ima ena ženska po tvoje par kil preveč. Vsak človek je drugačen, ima drugačno zgrajeno telo in morda nikoli ne bo tista “suhica“ katere vidiš na modnih pistah, kar seveda sploh ni zdravo. Ne me narobe razumet, ne govorim da je debelost zdrava, samo pravim, da s parimi kilami več ni nič narobe. Veš koliko ljudi ima prehrambene motnje in težave z videzom zaradi takih komentarjem kot jih daješ ti. Da o depresiji sploh ne govorim. Take težave, tako pri puncah kot pri fantih, nastopijo v že zelo zgodnjih najstniških letih. Sprejmi ljudi za takšne karkšne so ne pa da jih zaničuješ in zmerjaš z opazkami “da imajo par kil preveč“.
Lp
NinaS
[/quote]
Nisi me pravilno razumela. Jaz nikogar ne sodim po zunanjem izgledu. Hotela sem samo napisat, da malo bolj obilnim ženskam neke minice ali kratke oblekice ne pašejo. Sicer pa kakor komu paše. Vsaka se obleče kakor ji paše in če se v teh oblekcah dobro počuti je pa tudi čisto ok.