Kratka replika!
In še to, kar se tiče Lune…
Pravzaprav pričakujem, da če kdo potem ona razume, da prijateljstvo pa res ne igra nobene vloge ob izražanju različnih mnenj….
In razočarala bi me v kolikor bi ona to vzela osebno…
In razočarala bi verjetno jaz njo v kolikor bi razmišljala, da bo ona to vzela osebno..
Tak to je pri nama…..Kirči.-;)))
Ja, saj ni kaj dodat. Imava kar podobno mnenje.
Glede Lunce sem pa itak smeške dodal, bolj hec je bil in zato da vzpodbudim še njo da kaj napiše. Saj veš, vsakemu je določeno osebo bolj sladko brat. Celo ko sva se enkrat sporekla na forumu, mi je bila sladka. O, ko bi bilo doma tako da bi bil vsak najnepomembnejši sporček sladak:-))))
ok, ilegala za nekaj časa…dokler bo fuzbal evforija – pol pa le prid nazaj…
sicer pa, sem nekje slišala, da so ženske v Nemčiji pokupile zalogo kondomov ??!! :-))) baje se bodo v času prvenstva močno zabavale – tako samske kot vezane!!!…moški libido v času prvenstva menda pospešeno narašča…
torej, čuvaj, da se bo tvoja zabavala samo doma :-)))))))))))***
Na zdravje!
Ti pač na to gledaš tako, nekateri pa pač virtualnega pisatelja poosebljajo in ga zaradi tega istovetijo z njegovim tekstom. Fora je namreč v “virtualnosti”, kar pomeni, da vidiš z očmi samo del realnosti, drugi del pa je v tvoji domišljiji. In sedaj ti ta nepopolni del realnosti sesuje tvojo domišljijo oz. jo spremeni nasilno brez tvojega dovoljenja. In to nekaterim ni všeč. Domišljijski svet se jim je začel spreminjati, čustva kot posledica tega sveta tudi.