Kratke frizure

Pred približno 20 leti sem se odločila (pri precej dolgih laseh, mal trajne, navijanje … pa je bla fajn frizura) za čist krako frizuro. No, tej odločitvi je botrovala tudi določena sprememba v mojem življenju. Še frizerka me je mal čudno gledala, češ, kako zdaj kar naenkrat čist na kratko.
Sem bila super zadovoljna s svojo novo podobo, po reakcijah okolice je res bila sprememba na bolje. In od takrat dalje nikoli več nisem imela dolgih las.
Kar pogumno vam ne bo žal.Sama sem imela dolge,črne lase več kot 25 let.Pred 5 leti sem se ostrigla zelo kratko.Predkratkim,pa sem se pobarvala na svetlo bakreno in res mi ni žal.

Tudi jaz sem vedno imela dolge lase, tudi čez polovica hrbta. Prvič so me ostrigli na kratko, pa tega nisem imela v načrtu, a bila sem model. S frizuro sem se res zelo dobro počutila.
Kasneje sem spet bila dolga leta dolgolasa, 2 leti je sedaj kar sem naredila spremembo na kratko frizuro in se res zelo dobro počutim.

jest se tud še odločam
pred 2 tedni sem imela lase krepko čez polovico hrbta, črne, skodrane, pa sem se postrigla na cca 15cm (stanjšane konice in ne vse naravnost, tko mal cik cak, če razumete), jedva lahko spnem čopek na vrhu glave
sedaj pa razmišljam da bi se ostrigla “na kratko”, pa ne zberem poguma…
Hvala Sandara,ja kje sime pa vidla,saj se res že dolgonisva videli.A mislim pravo Sandro iz 1.stopnišča.Pozdrav tebi in tvoji družini.

No, veliko je res luštnih frizurc za srednje kratke – da niso ravno ekstremno kratki.
Zelo malo je dolgolask z lepimi, negovanimi lasmi. Poleg tega se po možnosti strižejo same, ker za konice menda ni treba k frizerju in rezultat je potem – kr neki od las. In se oklepajo tiste dolžine, kot da jim gre za življenje – pa je veliko lepše videti 20 cm krajše, vendar zdrave, negovane lase. Pa tisti fini frišni laski, ki štrlijo ven iz dolge frizure – joj prejoj.
Če nima frfruja, bi ti za začetek predlagala, da si omisliš krajšo frizuro brez res, torej da imaš tudi na čelu dolge lase, ker je največja muka res pustit spet dolg frfru.