Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kratki lasje

kratki lasje

imam zelo dolge lase pa še temne in me nekajkrat letno prime, da bi se ustrigla čist na kratk in ko se že skoraj prepričam se vedno najde kdo, ki pravi da mi bo kasneje žal……………………a je bilo kateri od vas res tolk žal, ko se je ostrigla čisto na kratko, pa še rahlo valovite imam in bi najbrž mogla pol non stop krtačo uporabljat

zdej te je verjetno vročina pripravila do tega razmišljanja? 🙂
sej bo kmal konc, pozimi jih boš pa pogrešala! 🙂

dej si jih v čop al pa kito al pa figo. ne se strič. 🙂

http://www.taaz.com/

ne razumem tega strahu, če imaš zelo dolge, potem ti dobro rastejo. tudi če se postrižeš, ti bodo spet zrasli. namesto las, si pa lahko z leti dolge pustiš joške:))

Že trikrat sem si lase pošteno skrajšala in nikoli mi ni bilo žal. Pa sem jih imela skoraj do pasu. Saj vedno zrastejo. Ko te prime, ne govori naokoli. Samo brž k frizerju in to je to. 🙂

Če razmišljaš o krtači, očitno ne razmišljaš o kratkih laseh?

Jaz sem imela že vse možne dolžine, od las do riti do 2 cm. Kratki lasje so zakon, če ne bi bilo potem treba vsake tri mesece k frizerju za lepo frizuro. Trenutno imam malo daljše in se mi trga, ne manjka veliko, da grem pod škarje.

Če te drži, kar pogumno. Zrastli bodo nazaj.

Meni so najbolj všeč ženske s kratkimi lasmi ^.^

Ja jaz sem se letos ustrigla na kar kratek paž – zadaj čisto kratko… Moža je skoraj kap. Usta zazijale in edini odziv “kaka pa si?!?”… no potem sem vztrajala pri svojem še cca. pol leta – ker mi je bila frizura fajn, ni bilo nobenega dela, pasala mi je na obraz. Sedaj pa me je prepričal, da pustim malo daljše, tako da že rastejo. 🙂

Pred kakimi 20 leti sem se s precej dolgih las postrigla čisto na kratko. In bila od prvega dne zelo zadovoljna s svojim novim videzom.
Od takrat sem si še ene dvakrat ali trikrat pustila dolge/daljše lase, pa potem zmeraj spet pristala pri kratki frizuri. Vsi pravijo, da me kratka frizurca pomladi in pri petdesetih je že fajn kaj takega slišat 😉
Poleg tega je fino, ker z lasmi nimam čisto nobenega dela, na oprane vtrem peno ali gel, s prsti tko bolj razmršeno sfenam (ene 5 minut) in to je to.
Po moje si nikoli več ne bom omislila bistveno daljših las.

Nikoli mi ni bilo zal in vem,da nikoli vec dolgih las.

Takoj bi se postrigla na kratko, če bi mi pasalo. Malo je žensk, ki jih kratki lasje polepšajo.

Ne verjamem tistim, ki pravijo, da jim nikoli ni bilo žal. Ja zakaj za vraga pa ste si potem še parkrat pustile rasti lase??

Jaz si nisem. Ceprav me mika iz razloga, ker bi rada spremembo. Takrat spremenim barvo. Nekatere vztrajajo pri dolgih, kljub temu, da bi jim krajse bolj pasale, vendar ze 30 let imajo to dolzino. Malokatera starejsa od 35 let ima primerno dolzino dolgih las.

Nikoli ne bom razumela, da se ženska ureja tako, da je všeč partnerju in ne tako da se dobro počuti. Kajti, dobro počutje se kaže kot izredna lepota in simpatičnost, najlepša ženska je tista,ki je skladna sama s seboj…ne z pričakovanji partnerja.A če bi imel partner pa rajši črnolasko in temnopolto bi se šla pobarvat in posončit????

Imam kratke že nekaj let, prej imela dolge skoraj do pasu in nikoli mi ni bilo žal. če znaš z lasmi imaš lahko tako preprosto frizuro da je bolj ženstvena kot pa dolgi lasje. Meni so dolgi lasje speti v čop ali pa spuščeni tako dolgočasni…..res ne vem kaj vidite na tem…če ti drugo ne paše potem ok, drugače pa so tako fine frizure, pa ni nujno da so čisto kratke, lahko samo do ramen in človek je čisto drug…

Jaz navijam za kratke lase. Imam jih že desetletja; strižem se pa na 4-6 tednov.

Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.

Ko sem imela kratke lase, sem se strigla kar sama doma, na dva tedna – lasje pa s bili dolgi slaba 2 cm.
Zdaj jih imam prek sredine hrbta, me včasih mika, da bi se postrigla, pa si spet premislim 🙁
Imam zelo trde, neubogljive lase in če bi želela, da vsaj približno stojijo v neki obliki, bi skoraj nosila čelado, tako trdi bi bili od utrjevalcev … tega pa spet nočem.

New Report

Close