Kratko in jedernato
Če hočeš razumeti, kako razmišlja ženska v svojem oblačku, beri samo tole:
“Pristopi, povabi me, bodi prijazen, kupi mi pijačo, odpiraj mi vrata, plačaj mi večerjo, govori mi da sem lepa, ne glej za drugimi, pojdi na kolena in me prosi da se bom poročila s tabo, plačaj poroko, naredi mi otroke, ne glej za drugimi ženskami” – Naredi to zame, da bom lahko dobila, to kar iščem pri moških”
Realnost:
On: “Čao mala, a si za kako fancy večerjico pri meni, pa masažico in en vroč seks.”
Ona: “Oh kak kraten. Kje so vsi tisti moški, ki bodo plačevali in se klečeplazili zato, da mi bojo uresničili moje skrite želje (resna zveza, družina, otroci,…). Vsi moški (ko se trudijo za ženske) mislijo samo na svoje potrebe.”
Sklep:
Paradoks žensk je v tem, da mislijo (kot vsesplošni “prav”), da bi se morali moški sramotiti in trošit svoj denar zato, da bojo za to investicijo v končni fazi uresničenje njene želje, ne pa njegove”. Nagrada –> Priznanje: “Ti si PRAVI MOŠKI”.
Babe svojega denarja in sramotenja za to, da bi s kakšnim moškim uresničile svoje želje, ne bodo investirale. Raje bo šla po makeup in se bo še bolj ekstra naličila, da bo lahko med večimi fu.kfehtarji izbirala kateri je bolj primeren (beri: najmanjše zlo).
Moj opis na ona-on:
“Če iščeš seks, jaz častim vse zmenkarije (in to kar spada v to), če iščeš resno zvezo, pa častiš ti mene”
Saj razumem. Ženske mislijo, da bi morali svoj denar in svojo energijo trošiti, da bi ženske dobile, kar one hočejo. Če moški samo omeni, da svoj denar in svojo energijo troši v žensko zato, da bi dobil v zameno to, kar on hoče, je potem moški tisti, ki je nepošten, ne ona, ki od moškega sprejema vse oblike pozornosti, pa mu ne da kar hoče v zameno za to.
Baba bi rada, da se troši njegov denar in uresničuje to kar ona hoče, ne kar on hoče.
Da bi pa baba za uresničevanje svojih želja svoj denar trošila na tipa, to pa ne, rajš samska crkne (če nobenega takega ne najde, ki bo po njenih pričakovanjih delal). Čudno da moramo mi moški namenit za ženske, če kaj hočemo od njih, ženska pa ne da nič, samo za frizerja pa pedikerja zapravlja. Sej je kul če si lepa, sam kaj mam jaz od tega, če pol ne fu.kava.
Pravilno: jedrnato.
Lepe sanje še naprej.
Paradoks žensk je v tem, da mislijo (kot vsesplošni “prav”), da bi se morali moški sramotiti in trošit svoj denar zato, da bojo za to investicijo v končni fazi uresničenje njene želje, ne pa njegove”. Nagrada –> Priznanje: “Ti si PRAVI MOŠKI”.
Zato pa je vse v zvezi s paritvijo DECEPTION, lol.
Forum je zaprt za komentiranje.